Haber Detayı
03 Ağustos 2019 - Cumartesi 10:19 Bu haber 14033 kez okundu
 
Beyşehir Göl Festivali Serdar Ortaç Konseri İle Sona Erdi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 15.Göl Festivali Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Sertar Ortaç konseri ile sona erdi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Göl Festivali Serdar Ortaç Konseri İle Sona Erdi

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 15.Göl Festivali Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Sertar Ortaç konseri ile sona erdi.

Beyşehir İlçesi’nde Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası 15.Göl Festivali’nde hayranlarıyla buluşan Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Sertar Ortaç, “45 sene bekledim, hayatımın aşkını buldum” dedi.

Beyşehir Gölü kıyısındaki festival alanında sahne alan başarılı sanatçı, konser programında buluştuğu hayranlarını sevilen şarkılarıyla coşturdu. Sevenlerinin de şarkılarında eşlik ettiği Ortaç, zaman zaman konserine koltuk üzerinde oturarak devam edebildi. 

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Serdar Ortaç, 90’lı yıllara damga vuran şarkılarını da seslendirerek izleyenlere nostaljik bir gece yaşattı. Ortaç, festival alanını hınca hınç dolduran hayranları için son dönemde dillerden düşmeyen popüler şarkılarını da seslendirdi.

Konser esnasında erkek hayranlarıyla sohbet ederek evlilikle ilgili bazı tavsiyelerde de bulunan Ortaç, kendisinin 45 yaşında evlendiğini hatırlatarak, “Başka kimseye ‘canım, cicim, bebeğim’ diyemiyorsun. Artık sadece hanımına aitsin, ona görev evleneceksin” uyarısında bulundu. Ortaç, uyarılarını sürdürerek, ‘Dediğim gibi başka kimseye bakmak yok. Ben 45 sene bekledim, sonunda hayatımın aşkını buldum. Biraz geç oldu. Abi sakın sen o kadar bekleme, en fazla 25, hadi 27 diyelim. Evlilik normal bir şey değil kızlar, yani iki tane deli olmanız lazım” dedi.

Konserinde Beyşehir’in muhteşem bir yer olduğunu ve burada yaşayanların çok şanslı olduğunu da vurgulayan Ortaç, “Biz İstanbul’da hapsolduk kaldık vallahi billahi. Beyşehir, en eğlendiğim konser yerlerinden birisi oldu” diye konuştu.

 Ortaç, hayranlarıyla sohbetinde, alanda kaç kişinin aşık olduğunu çok merak ettiğini de sorarken, “Ama hakikaten aşık, kaç kişi? Utangacı göreceğim. Ben de utandım bazen” ifadelerini kullandı.

Ortaç, sohbetinde, annesinin ‘Türkiye’nin en güzel kızları hep esmer olur’ sözünü de hatırlatarak, “Ben hep gittim, bir sarışın hanım aldım. Çok da mutluyum yani. Hiç şikayetim yok ama beyler merak ediyorum, Türkiye’nin en güzel kızları hep esmer değil midir sizce. Aynen öyle” dedi.

 Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, konser programının sonunda Ortaç’a Beyşehir’in tarihi dokusunu simgeleyen kendisine ait fotoğrafın da yer aldığı bir tablo hediye etti, plaket verdi. Ortaç’a, Beyşehir’de faaliyet gösteren bir firma tarafından özel olarak üretilen üzerinde ‘Serdar Ortaç’ yazılı bir av tüfeği de hediye edildi. Silahı, Ortaç’a takdim eden Başkan Bayındır, “Bu güzel silah, benim toprağımın milli üretimidir. Bunun içinde bir başka yabancı yok, bunun için de Derya Silah’a teşekkür ediyorum. Sizinle birliğimizi ölümsüzleştirdikleri için” dedi.

Başkan Bayındır, ‘Beyşehir’e bayıldım Adil Baba’ diyen Ortaç’ı, ‘Güneşin koşarak doğduğu, hüzünle battığı şehir Beyşehir’e hoşgeldiniz. Sizi, Beyşehir’in fahri hemşerisi olarak ilan etmek istiyorum” sözleriyle ilçenin fahri hemşerisi ilan etti.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Göl, Festivali, Serdar, Ortaç, Konseri, İle, Sona, Erdi,
Yorumlar
Haber Yazılımı