Haber Detayı
25 Aralık 2017 - Pazartesi 08:45 Bu haber 7929 kez okundu
 
Beyşehir Gölü’nde Avlanmaya Kar Molası
BEYŞEHİR - Türkiye’nin en önemli tatlı su balığı üretim merkezlerinden Beyşehir Gölü’nde, kar yağışının ardından balıkçılar avlanmaya ara verdi.
Güncel Haberi
Beyşehir Gölü’nde Avlanmaya Kar Molası

BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde vatandaşlar, yağmur sonrası etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından güne beyaz örtüyle uyandı. Beyşehir’de yağan kar, değişik alanlarda ortaya seyrine doyum olmayan görüntüler çıkardı. Fotoğraf tutkunları ise göl kıyılarına gelerek en güzel kar manzarasını çekebilmek için yerini aldı.

      Beyşehir ilçesi, yağan karın ardından bembeyaz bir görüntüye büründü.Kar yağışı sebebiyle Beyşehir Gölü'nde balıkçılar da avlanmaya ‘paydos’ dedi.Yağışla birlikte hava sıcaklıklarının önemli ölçüde düşmesi üzerine balıkçılar, günü mesai yapmadan geçirdi.

       Beyşehir kent  merkezinde, kayıklarının bulunduğu limanlarına gelen bazı balıkçılar ise  teknelerine dolan karları temizledi.

        Kar yağışı sonrası aç kalarak göl sahiline  akın eden martılar da vatandaşların attığı bayat ekmek parçalarıyla besledi. Martılar, havaya atılan ekmekleri kapabilmek için adeta birbiriyle yarıştı.

       Beyşehir'de hafta sonu tatilini fırsata çeviren çocuklar da, kar yağışı sonrası soluğu sokaklarda alarak durumu eğlenceye dönüştürdü. Eğimli ve dik yokuşla yollarda kalabalık oluşturan çocuklar, tepsilerle ve altlarına serdikleri naylonlar üzerinde kaydı. Parklara gelen gençler ise kar topu oynayarak beyaz örtünün keyfini çıkardı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Gölü’nde, Avlanmaya, Kar, Molası,
Yorumlar
Haber Yazılımı