Haber Detayı
23 Aralık 2017 - Cumartesi 09:17 Bu haber 4617 kez okundu
 
Özaltun, Cuma Buluşmalarında Çiçekler Mahallesindeydi
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, dış mahallelere yönelik olarak gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını sürdürüyor.
Güncel Haberi
Özaltun, Cuma Buluşmalarında Çiçekler Mahallesindeydi

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun’un Cuma buluşmaları kapsamında son ziyaret durağı ilçeye bağlı Çiçekler Mahallesi sakinleri oldu. Çiçekler Mahallesi Camisi’nde Cuma namazını kıldıktan sonra mahalle sakinleriyle biraraya gelerek sohbet eden Başkan Özaltun, yaşadıkları yerleşim merkezine yönelik taleplerini dinledi.

       Her hafta Cuma günü Beyşehir’in farklı bir mahallesinde vatandaşlarla biraraya gelerek onların varsa talep ve sorunlarını yerinde, kendi ağızlarından dinleyerek ilgili birimlere yerine getirilmesine yönelik talimatları verdiğini hatırlatan Başkan Özaltun, gerek şehir merkezinde, gerekse dış mahallelerde fırsat buldukça halkın arasına girmeye, onlarla dertleşip, hasbihal etmeye büyük önem verdiklerini dile getirdi.

        Özaltun, vatandaşlardan bu taleplerin karşılanmasına yönelik çalışmaları Belediyenin imkanları ölçüsünde yerine getirebilmenin gayretini gösterdiklerini anlattı. Özaltun, Beyşehir’in hangi yerleşim merkezi olursa olsun hizmetin en güzeline,en iyisine layık olduğunu, Belediye olarak ilçedeki en ücra noktaya bile ulaşarak birçok yatırımı dönemlerinde hayata geçirdiklerini belirtti.

         Başkan Özaltun, ziyaretinin son bölümünde Çiçekler Mahallesi’nde Belediye’nin yaptığı çok amaçlı sahada oynayan çocukların yanına da giderek bir süre sohbet etti, kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun,, Cuma, Buluşmalarında, Çiçekler, Mahallesindeydi,
Yorumlar
Haber Yazılımı