Haber Detayı
06 Mart 2018 - Salı 14:55 Bu haber 5839 kez okundu
 
Beyşehir İşletme Fakültesinde Tezsiz Yüksek Lisans Başlıyor
BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi ile Beyşehir Ticaret Odası arasında tezsiz yüksek lisans ve eğitim işbirliğine ilişkin protokol imzalanması, Üniversite senatosu tarafından kabul edildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir İşletme Fakültesinde Tezsiz Yüksek Lisans Başlıyor

BEYŞEHİR - Beyşehir İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Acar'da, Selçuk Üniversitesi Beyşehir İşletme Fakültesi olarak lisansüstü eğitime önem verdiklerini ve Konya ve Beyşehir çevresine katkı ve destek çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

       Prof. Dr. Acar, “Beyşehir İşletme Fakültesi ve Sosyal Bilimler Enstitüsü olarak lisansüstü öğretimimizde kabul edilen tezsiz yüksek lisans programlarımız var. İleri ki zamanlarda Tezli Yüksek Lisans programlarının da inşaallah açılması gayretinde olacağız. Bu kapsamda son dönemde özellikle İşletme alanında hem yeterli elemanın yetişmesi açısından da hem de Beyşehir bölgesinin istihdamına katkı sağlayacak yetişmiş elemanlar açısından büyük önem arz ediyor. Bu açığı kapatmak amacıyla işletme alanında lisansüstü eğitim programımızı başlatıyoruz. Gerçekten önemli oranda bir uygulama alanı olan İşletme ve onun bünyesindeki Uluslararası Ticaret programı hem teorik hem de ihtiyacı karşılayacak şekilde pratik anlamda eksikliklerin giderilmesi açısından bu programların faydalı olacağını ümit ediyoruz. İnşallah bundan sonra da ihtiyaçlar çerçevesinde bu tip programlarımız devam edecektir” diye konuştu. Tezsiz Yüksek Lisans Programı Başvurularına dair takvimin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, İşletme, Fakültesinde, Tezsiz, Yüksek, Lisans, Başlıyor,
Yorumlar
Haber Yazılımı