Haber Detayı
06 Mart 2018 - Salı 14:58 Bu haber 5204 kez okundu
 
Özaltun ve Meclis Üyelerinden Beyşehir Hasta Konukevi’ne Ziyaret
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi Meclisi’nin Mart ayı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, başkanlık ettiği toplantının sona ermesinin ardından belediye meclis üyeleriyle birlikte yapımı tamamlanan 36 yatak kapasiteli Beyşehir Hasta Konukevi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Özaltun ve Meclis Üyelerinden Beyşehir Hasta Konukevi’ne Ziyaret

BEYŞEHİR - Özaltun, meclis üyelerine hitaben  toplantıda yaptığı konuşmada, hafta başından itibaren  hasta kabulüne başlayan Devlet Hastanesi ile  Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve hizmete girmek için gün sayan Beyşehir Hasta Konukevi’ne değindi.

       5 Mart’tan itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayan Beyşehir  Devlet Hastanesi’nin 14 Mart’ta resmi açılışının yapılacağını hatırlatan  Özaltun, Türkiye’de ilçeler bazında yatırım kalemi en yüksek olan devlet hastanesinin Beyşehir’e kazandırıldığını belirtti.

Özaltun, Esentepe Mahallesi’ndeki Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete açılmasının ardından bölgeye ulaşım sorunu yaşanmaması için Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ulaşım hizmetlerine Beyşehir Belediyesi olarak destek vermeye başladıklarını da vurgulayarak,  bu kapsamda aldıkları bir dizi tedbirden söz etti. Özaltun, yeni hastane ile çarşı merkezi arasında  Beyşehir Belediyesi olarak her saat başı ücretsiz  ring yapan otobüs seferleri koyduklarını belirtti. Özel halk otobüslerinin de çarşı merkezinden yeni hastaneye seferler başlattığını anlatan Özaltun, halihazırda  bu bölgeye 3 farklı ulaşım imkanı olduğunu hatırlattı. Özaltun, yeni hastaneye kantin hizmetleri başlayıncaya kadar Belediye olarak  lojistik destek sağladıklarını da vurgulayarak, “Beyşehir Belediyesi Sosyal Hizmet ve İkram Aracımız tarafından Yeni hastanemizin gündüz mesai saatleri içerisinde poliklinikler önünde, 17.00-24.00  saatleri arasında ise acil servis önünde ücretsiz çay ve Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğümüzün de desteğiyle içme suyu ikramı başlamıştır. Yeni Devlet Hastanemiz ilçemize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun. Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sebep olan, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beyşehir Belediyesi olarak ilçeye kazandırdıkları Yeni Devlet Hastanesi’nin karşısına inşa edilen 36 yatak kapasiteli Hasta Konukevi’nin de yapımının tamamlandığını konuşmasında vurgulayan Özaltun, “İnşallah en kısa sürede hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Özaltun, toplantının ardından meclis üyeleriyle birlikte Beyşehir Hasta Konukevi’ni gezerken, konukevinin zemin katında hizmet vermeye başlayan yeni eczane ve işyeri sahiplerini de ziyaret ederek, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun, ve, Meclis, Üyelerinden, Beyşehir, Hasta, Konukevi’ne, Ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı