Haber Detayı
10 Nisan 2018 - Salı 12:30 Bu haber 19774 kez okundu
 
Beyşehir İslibucak Doğa Yürüyüşü
BEYŞEHİR - Beyşehir'de düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliği doğaseverlerden yoğun ilgi görüyor.
Spor Haberi
Beyşehir İslibucak Doğa Yürüyüşü

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi evsahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen İslibucak Orman İçi Doğa Yürüyüşü etkinliğine Beyşehirli doğaseverlerin yanısıra Aksaray’dan gelen Hasandağı Dağcılık Spor Kulübü üyesi dağcılar da iştirak etti.

       Doğaseverler ve dağcılar, İslibucak bölgesinde orman ağaçlarının yer aldığı parkurda 4 kilometrelik mesafeyi yürüdükten sonra ilçe genelinde gerçekleştirilen gezi ve ziyaret programlarına da katıldı. Bu çerçevede, Yeşildağ’daki Leylekler Vadisi, Adaköy Mahallesi’ndeki Leylekler Tepesi’ni gezen katılımcılar, tarihi Eşrefoğlu Camisi’ni ziyaret ederken, Beyşehir Gölü üzerinde düzenlenen tekne turuna da iştirak etti.

     Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, doğa yürüyüşü ve diğer gezi ve ziyaret programlarına ilçe dışından gelenlerle birlikte toplam 130 doğasever ve dağcının katıldığını belirterek, Beyşehir’in doğal güzelliklerinin yerinde görülmesi ve tarihi mekanlarının tanıtılması anlamında da katkıları olan bu tür sosyal etkinlik ve aktivitelerin organizesinin devam edeceğini belirterek, “Katılımcılarımıza etkinliklerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, İslibucak, Doğa, Yürüyüşü,
Yorumlar
Haber Yazılımı