Haber Detayı
10 Nisan 2018 - Salı 12:33 Bu haber 7218 kez okundu
 
Kadroya Geçen Belediye İşçilerinden Mehmetçiğe Anlamlı Destek
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, taşeron personel olarak görev yaparken daimi işçi kadro statüsü kazanan Belediye işçileri, örnek bir davranış sergileyerek kendi aralarında topladıkları parayı Mehmetçiğe bağışladı.
Güncel Haberi
Kadroya Geçen Belediye İşçilerinden Mehmetçiğe Anlamlı Destek

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi’nde uzun yıllardır taşeron işçi statüsünde mesai yaparken, Hükümet tarafından tanınan hakla daimi kadroya geçen işçiler, Mehmetçiğe destek olmak amacıyla anlamlı bir kampanyaya imza attı. İşçiler, kendi aralarında topladıkları bir miktar parayı, ilçe merkezinde bulunan bir bankanın şubesine giderek Mehmetçik Vakfı’na bağış yaptı.

        Paranın ilgili hesaba yatırılmasının ardından banka şubesi önünde işçiler adına gazetecilere açıklamada bulunan Mustafa Öz, Beyşehir Belediyesi’nin değişik birimlerinde görev yapan taşeron işçi iken daima kadroya atanan personeller olarak bir kampanya düzenlediklerini belirtti. Kampanya kapsamında daimi işçi statüsü kazanan personel kendi arasında Mehmetçiğe küçük de olsa bir  nebze de destekte bulunmak, katkı sunmak amacıyla kampanya düzenlediklerini vurgulayan Öz, toplanan paraları ise Mehmetçik Vakfı’nın ilgili hesabına yatırdıklarını söyledi.

     Öz, yıllardır kadro özlemiyle beklerken devletin taşeron çalışanlara sahip çıktığını da vurgularken, “Taşeron yasası ile bizleri işçi kadrosuna aldılar. Yıllardır beklediğimiz işçi kadrosuna geçtiğimiz için çok mutluyuz. Bu manada bizler de işçi çalışanlar olarak başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, tüm devlet büyüklerimize, belediye başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kadroya, Geçen, Belediye, İşçilerinden, Mehmetçiğe, Anlamlı, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı