Haber Detayı
08 Şubat 2018 - Perşembe 10:13 Bu haber 36338 kez okundu
 
Beyşehir KYK Yurt Müdürlüğü’nden Mehmetçiğe Destek
BEYŞEHİR – Beyşehir KYK Yurt Müdürlüğü Çalışanları, Afrin harekatına destek yürüyüşü ile Mehmetçiğe destek oldu.
Güncel Haberi
Beyşehir KYK Yurt Müdürlüğü’nden Mehmetçiğe Destek

BEYŞEHİR - Beyşehir KYK Yurt Müdürlüğü Çalışanları, Beyşehir Anadolu Lisesi bahçesinde toplanarak Askerlik Şubesine kadar yürüyüş gerçekleştirdi.


      Yürüyüş programına Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, İlçe Spor Müdürü Mehmet Bayındır, STK mensupları ile öğrenci ve KYK çalışanları katıldı.


      Mehmetçiğe destek yürüyüşe katılanları Askerlik Şubesi Başkanı Asteğmen Yunus Dönmez, şube önünde karşıladı. Burada yapılan törende KYK yurt Müdürü Mustafa Songül destek bildirisini okuyarak Şube Başkanına takdim etti.


        Songül bildiride; KYK Beyşehir Yurt Müdürlüğü tek yürek olarak; kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor; huzur ve güvenliğimiz için, Afrin operasyon ve harekatta görevli “Kahraman Mehmetçiğimize zaferler diler, her an kalbimizde ve dualarımızda olduğunun bilinmesini isteriz.”
         KYK Beyşehir Yurt Müdürlüğü, çalışan tüm personeli (memuru, işçisi, işleticisi) ve öğrencileriyle birlikte kahraman ordumuzun yanında olup, görev verilmesi halinde vatanımızın üzerinde emelleri olan PKK, PYD, YPG ve DEAŞ vb. hain şer güçlere karşı şanlı ordumuzun emrinde görev almaya her daim hazırdır. Allah kahraman ordumuzun yar ve yardımcısı olsun” dedi.


       Songül; okuduğu bildiriyi, Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Yunus Dönmez’e teslim etti.

       Program, İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu’nun şehitler,  gaziler ve operasyona katılan askerlerimiz için yaptırdığı dua ile son buldu. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, KYK, Yurt, Müdürlüğü’nden, Mehmetçiğe, Destek,
Yorumlar
Haber Yazılımı