Haber Detayı
04 Ağustos 2020 - Salı 18:17 Bu haber 5254 kez okundu
 
Beyşehir sanat sokağı etkinlikleri ertelendi
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, geride kalan kurban bayramının ardından giderek artan koronavirüs vakası sayıları ve buna bağlı yaşanan vefat haberleri, önceden yapılması planlanan etkinliklere de darbe vurdu.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir sanat sokağı etkinlikleri ertelendi

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, geride kalan kurban bayramının ardından giderek artan koronavirüs vakası sayıları ve buna bağlı yaşanan vefat haberleri, önceden yapılması planlanan etkinliklere de darbe vurdu.

Beyşehir Belediyesi tarafından daha önce 5-16 Ağustos 2020 tarihleri arasında tarihi Eşrefoğlu Camisi yanında gerçekleştirileceği duyurulan “sanat sokağı” etkinliklerinin ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.

Beyşehir Belediyesi'nce sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “5-16 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan sanat sokağı etkinliklerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir.”denildi.

İlçe genelinde son dönemde artan yeni tip koronavirüs vakaları ile buna bağlı yükselişe geçen vefatlar sonrasında önümüzdeki günlerde önceden planlanan diğer sosyal etkinliklerin de ertelenip ertelenmeyeceği merak konusu oldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, sanat, sokağı, etkinlikleri, ertelendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı