Haber Detayı
07 Nisan 2018 - Cumartesi 19:34 Bu haber 22376 kez okundu
 
Beyşehir Ticaret Odası'nda Seçim Heyecanı
BEYŞEHİR - Beyşehir Ticaret Odası’nda Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimi yapıldı.
Güncel Haberi
Beyşehir Ticaret Odası'nda Seçim Heyecanı

BEYŞEHİR - 5174 Sayılı “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu ve Bakanlar Kurulu kararı gereğince, Beyşehir Ticaret Odası organ seçimlerinin ilk aşaması olan Meslek Komitesi ile Meclis Üyeliği Seçimleri hizmet binası toplantı salonunda kurulan sandıklarda yapıldı.

       Seçmen listelerinde kayıtlı bulunan toplam 576 seçmenden 468 seçmenin katıldığı oylama sonucunda 8 grupta 44 Meslek Komiteleri ve 18 kişilik Meclis Üyeleri belirlendi.

        Mevcut başkan Salih Gül ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akbıyık’ın aday olarak katıldığı listelerde 5 grubu Akbıyık, 3 grubu da Gül listesi kazandı.

        Yapılan seçimler sonucu; 1. Grup Mehmet Can, Murat Hamdi Gökmenoğlu, 2. Grup Kasaboğlu Madencilik, Baykara Tuğla, 3. Grup Beyşehir Ekmek, Dedeler Tuhafiye, 4. Grup Mustafa Akbıyık, İlker Gümüşel, Mustafa Yılmaz, 5. Grup Deniz Öztulum, Huğlu Makine, Lider av, 6. Grup Erol Ceviz, Murtaza Kafadağı, 7. Grup Talip Şahbaz, Şafak İnşaat, 8. Grup Hasan Ali Şan, Saffet Kara

       Seçimin ardından açıklamada bulunan BTO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül yaptığı konuşmada; “bildiğiniz gibi son bir aydır bir seçim süreci yaşandı. Seçim sürecinde hep beraber çalıştık. Her iki gruptaki arkadaşlarda var güçleri ile çalıştılar, sonuçta bunun bir yarış olduğunu, bu yarışta mutlaka bir kazanan olacak, bu yarışta kazanan Mustafa kardeşimiz oldu, onun ekibi oldu. Mustafa bu konuda eksik değil, fazlası var birlikte çalıştık. Yönetimde de beraberdik, her şeyde beraberdik. Benim gönlüm rahat, bundan sonrada odanın daha iyi yerlere geleceğini, götüreceğini biliyorum. Biz daha öncede konuşmuştuk, hangimiz gelirse gelsin arkanızda destek olarak devam edeceğiz diye. Ben başta seçmenlerimize teşekkür ediyorum, gerçekten çok büyük bir katılım oldu. Şimdiye kadar birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızdan helallik istiyorum. Bundan sonra göreve gelecek arkadaşlara da başarılar diliyorum. Kazanan Beyşehir, Mustafa’yı kutluyorum” dedi.

        Mustafa Akbıyık’ta yaptığı konuşmada; Beyşehir Ticaret Odasında kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Üyelere teşekkür ediyorum. Katılım çok güzel oldu, ayaklarına sağlık. Bu seçimin kazananı kaybedeni yok, biz bir dostuz, takımız, bizler üyelerimizin menfaati için çalışacağız İnşallah. Salih abimizden aldığımız bayrağı daha ileriye götürmek için çalışacağız, mücadele yapacağız. Hayırlı olsun, bu seçimin kaybedeni, kazananı yok Beyşehir ve Ticaret Odası” dedi.
      Yapılan seçimler sonunda; seçilen meclis üyeleri, Yönetim Kurulunu, Meclis Başkanını belirleyecek.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Ticaret, Odası'nda, Seçim, Heyecanı,
Yorumlar
Haber Yazılımı