Haber Detayı
10 Ekim 2018 - Çarşamba 10:03 Bu haber 10810 kez okundu
 
Beyşehir Yeni Çevre Yolu Kamulaştırma Toplantısı Yapıldı
BEYŞEHİR - Kamulaştırma İşleri Karayolları 3. Bölge Müdürlüğünden gelen kamulaştırma dairesi Baş Mühendis İsmail Oğuz, çevre yolunda parseli bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.
Güncel Haberi
Beyşehir Yeni Çevre Yolu Kamulaştırma Toplantısı Yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü Kamulaştırma Dairesinden Baş Mühendis İsmail Oğuz, Kontrol Şefi Mehmet Erkek ve Ağılönü Mahalle sakinleri katıldı.

          Toplantıda, kamulaştırma ve fiyatlandırma konusunda vatandaşlara bilgi verildi. Kamulaştırma yapılırken yol güzergâhında parselleri bulunan vatandaşların mağduriyetinin söz konusu olmayacağını vurgulayan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in geleceği için önemli bir proje olan yeni çevre yolunun en kısa sürede hizmete açılması gerektiğini belirtti.

          Yeni çevre yolunun ilçenin en önemli konulardan biri olduğunu dile getiren Başkan Özaltun, şu ideleri kullandı. "Antalya caddesinden Seydişehir yoluna bağlanan ve Beyşehir merkezinin güneyinden geçen çevre yolumuzun Kamulaştırma çalışmaları Kapsamında yol güzergahında parselleri bulunan vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnşallah en kısa sürede hemşerilerimizi mağdur etmeden çevre yolu çalışmalarına başlayacağız. Bu yolun geçeği güzergahta arazileri olan vatandaşlarımızdan beklentimiz, karayollarının ödenekleri hazır iken bu uzlaşmanın biran önce yapılması ve çevre yolunun yapımına destek vermeleridir.  Biz çevre yolunun Ağılönü mahallemizin çevresinden geçmesini istiyoruz. Çünkü çevre yolu Ağılönü mahallesinden geçerse vatandaşlarımızın arsaları tarlaları değer kazanacak. Dolayısıyla yeni hastanenin yanından geçecek olan çevre yolu, şehir trafiğini ciddi manada rahatlatacak.”

           Kamulaştırma hakkında fiyatlandırma bilgisi veren Baş Mühendisi İsmail Oğuz, kamulaştırma yaparken emlakçılardan ve muhtarlardan alınan fiyatların harmanlanıp, fiyat konusunda herkesin memnun kalacağı şekilde mülk sahiplerine teklifte bulunduklarını söyledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehir, Yeni, Çevre, Yolu, Kamulaştırma, Toplantısı, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı