Haber Detayı
26 Ağustos 2016 - Cuma 11:06 Bu haber 14813 kez okundu
 
Beyşehir Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Sınav Merkezi oldu
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, ÖSYM sınavlarının ardından Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi Sınavları’nın da yapılacağı bildirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Sınav Merkezi oldu

BEYŞEHİR - Selçuk Üniversitesi (S Ü) Dekanı Prof.Dr.Abdullah Öztürk,Beyşehir ilçesinin AÜ Açık Öğretim Fakültesi Sınav Merkezi olduğunu  duyurdu.

 Beyşehir’in  AÖF sınav merkezi olmasının ardından Ali Akkanat Turizm Fakültesi bünyesinde açık öğretim fakültesi sınav koordinatörlüğü açıldığını da bildiren Prof.Dr.Öztürk, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi sınav takviminin de belli olduğunu belirterek, “Açık Öğretim Fakültesi Sınavları ilk kez Beyşehir’de yapılacak. Bunun için Fakültemiz bünyesinde AÖF sınav koordinatörlüğü de açıldı. Sınav takvimine göre, güz dönemi ara sınavı 26-27 Kasım 2016, güz dönemi dönem sonu sınavı 14-15 Ocak 2017, bahar dönemi ara sınavı 15-16 Nisan 2017, bahar dönemi dönem sonu sınavı 27-28 Mayıs 2017, tek ders sınavı ise 15 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacak olup, sınava girecek ilgili adaylarımızın dikkatine sunuyoruz.”dedi.

Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı ve ÖSYM ve AÖF Sınav Koordinatörü Prof.Dr.Öztürk, Beyşehir’e ÖSYM Sınav Koordinatörlüğü’nün kazandırılmasının ardından ortaöğretim-ön lisans mezunları için 2016 döneminde KPSS’nin 23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleştirileceğini belirterek,  “Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi olarak başlatmış olduğumuz bu Sınav Projelerinin Beyşehir'e kazandırılmasında emeği geçen,  Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin, AK Parti Konya Milletvekilimiz Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanımız  Murat Özaltun ve ekibine, ayrıca ilçemizdeki bütün bu eğitim ve öğretim hizmetlerinin öncüsü olan değerli iş adamı hemşehrimiz Ali Akkanat Beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız. Bu kazanımların Beyşehir ve yöresine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz.  

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, ilçesinde, ÖSYM, sınavlarının, ardından, Anadolu, Üniversi
Yorumlar
Haber Yazılımı