Haber Detayı
07 Kasım 2016 - Pazartesi 10:25 Bu haber 6400 kez okundu
 
Beyşehir Belediyespor - Ereğlispor Dostluğu: 1-1
BEYŞEHİR - Konya Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesi veren Beyşehir Belediyespor’la Ereğlispor Beyşehir’de oynanan müsabakada 1-1 berabere kaldı.
Spor Haberi
Beyşehir Belediyespor - Ereğlispor Dostluğu: 1-1

BEYŞEHİR - Müsabakayı uzun süre önde götüren mavi-beyazlılar, son dakikalarda yediği golle beraberlikle yetinmek durumunda kaldı.

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda 6 puanlı lider Ereğlispor’u konuk eden mavi-beyazlılar, rakibini adeta elinden kaçırdı. İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada rakibine oranla daha üstün bir oyun sergileyen Beyşehir Belediyespor, ikinci yarının hemen başında Yiğithan’ın attığı golle 1-0 üstün duruma geçti.

Bu golün ardından da farkı artırabilmek için rakip kalede gol arayışlarını sürdüren mavi-beyazlılar, en az 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı. Beyşehir Belediyespor golü aradığı dakikalarda kalesinde gol gördü. Müsabakanın son dakikalarında Murat’ın attığı gol skora eşitlik getirdi. Beyşehir Belediyespor’un kalan dakikalarda ve uzatmalarda yeniden öne geçmek için gol çabası yeterli gelmedi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

BAŞKAN ÖZALTUN, MÜSABAKAYI TRİBÜNDEN İZLEDİ

Beyşehir Belediyespor ile Ereğlispor arasında oynanan karşılaşmayı Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır’la birlikte tribünlerden izledi.

Ereğlispor’la oynanan karşılaşmaya Beyşehirli taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Ereğli’den gelen az sayıda taraftarın da izlediği karşılaşmada, Beyşehirli taraftarlar maç boyunca yaptığı tezahüratlarla takımını sahada yalnız bırakmadı.

BEYŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MAÇI İZLEMEYE GELEN TARAFTARLARA SICAK SÜT İKRAMI

Bu arada, Beyşehir Belediyesi ikram çeşmesi de müsabaka boyunca mesai yaptı. Maçı izlemeye gelen taraftarlara sıcak süt ikramında bulunuldu. Belediye görevlileri, Ereğli’den gelen konuk takım taraftarlarının bulunduğu tribünlere de sürekli sıcak süt servisi yaptı.

Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, müsabakanın tamamlanmasının ardından puanını 4’e yükseltirken, Ereğlispor ise 7 puanla liderliğini sürdürdü.

Süper Grup’ta 3’üncü haftaya dahil diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Ç.Çumra Belediye 1-Muhasebe Gençler 2, Selçuklu Belediye 4-Karapınar Belediyespor 1, Selçukspor 8-Seydişehir Belediyespor 0, Kulu Belediyespor 2-Bozkır G.Birliği 0. (bay)

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Konya, Süper, Amatör, Lig’de, zirve, mücadelesi, veren, Beyşehir, Be
Yorumlar
Haber Yazılımı