Haber Detayı
04 Kasım 2016 - Cuma 19:09 Bu haber 5039 kez okundu
 
Beyşehir'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
Güncel Haberi
Beyşehir'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı

BEYŞEHİR - Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonundaki toplantıda, Beyşehir Kaymakam Vekili Haydar Köktaş, mahalle muhtarlarına hitaben yaptığı konuşmada, polis ve jandarma gibi güvenlik hizmeti veren kurumların bu hizmetin götürüldüğü vatandaşlar ile muhataplarıyla daha iyi bir koordinasyon ve iletişim halinde olması halinde hizmetin kalitesi ve standardının daha da yükseleceğini söyledi. Bunun sağlanması halinde kolluk kuvvetlerinin önleyici yönünün daha da kuvvetleneceğine vurgu yapan Köktaş, "Aslında, suç ortaya çıkmadan önce suçun ortaya çıkmasına mani olmak, emniyet hizmetinde esastır. Ama tabii ki suç ortaya çıktıktan sonra adli kısmı dediğimiz işin bu yönünün takibi de önemli. Biz halkımızın huzur ve güvenliği için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Hangi mahallelerimizde, bölgelerde hangi suç potansiyeli var, ortaya çıkma durumu var biz bunu biliyoruz. Ama mahalle muhtarları olarak bulunduğunuz muhitlerle ilgili güvenlik güçlerimizle sürekli iletişim, koordine halinde olursanız, ihbar müessesesi iyi çalışırsa ki bu çok önemli, güvenlik hizmetlerinde, özellikle suç rakamlarının daha da aşağı noktalara çekilmesinde önemli bir yol kat ederiz. Beyşehir'de, mahallelerimiz de daha huzurlu olur. Mahalle muhtarlarımız da kamu hizmeti yapıyorlar. Dolayısıyla güvenlik personelimizin bir parçası olarak bu hizmetlerde yer alırlarsa, ilçemizin kronikleşmiş sorunlarının da üstesinden hep birlikte gelebiliriz" diye konuştu.

 

Beyşehir ilçesinde 2 aya yakındır görev yaptığını, zaman zaman kent merkezinde gezdiği noktalarda kendisinin de ulaşımla ilgili sıkıntılı gördüğü durumlarda kaldırıma ve ikinci sıra parklarla ilgili fotoğraflar çektiğini ifaden Köktaş, ilgilisine ilettiğini bu konuda topyekün birlikte hareket edilmesi halinde sonuca gidilmesinin daha kolay olacağını kaydetti.

 

Toplantıda, ilçenin güvenlik sorunları masaya yatırılırken, mahalle muhtarları ile kurumların temsilcileri de söz alıp kendi düşünce ve görüşlerini paylaştı.

 

Toplantıya, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Öztürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Yaşar Akdeniz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir, daire amirleri, akademisyenler, mahalle muhtarları, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehirde, İlçe, Güvenlik, Danışma, Kurulu, toplantısı, gerçekleşti
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı
Beyşehir'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı
Beyşehir'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı
Yorumlar
Haber Yazılımı