Haber Detayı
11 Kasım 2016 - Cuma 09:01 Bu haber 4840 kez okundu
 
Beyşehir Gölü'nde Kayıklarla Temizlik
BEYŞEHİR - Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Belediye ekipleri göl kıyılarında ve su yüzeyinde temizlik çalışması başlattı.
Yaşam Haberi
Beyşehir Gölü'nde Kayıklarla Temizlik

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından göl kıyısında temizlik çalışması başlatıldığını belirtti. 

Tarihi Taşköprü ile Eşrefoğlu Köprüsü arasında kalan kıyı kesiminde gerçekleştirilen ot, yosun ve yabancı madde temizliğinin göl yüzeyinde de devam ettirildiğini vurgulayan Özaltun, şunları kaydetti: “Ekiplerimiz göl kıyılarının daha temiz ve güzel bir görüntüye kavuşturulması için yoğun gayret gösteriyor. Özellikle temizlik çalışması yürütülen bölge, Beyşehir’in vitrini konumunda. O yüzden, burasının daha temiz olmasına ayrı bir önem veriyoruz. Bu kapsamda, göl yüzeyindeki çalışmalarda balıkçı kayıklarından da istifade ediliyor. Ekiplerimiz, göl üzerinde ve kıyılarda görsel kirlilik veren ne varsa toplayıp temizliyor. Bu çalışmalar ihtiyaç oldukça göl kıyılarında diğer kesimlerde de devam edecek.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Türkiye’nin, büyük, tatlı, su, gölüne, sahip, Konya’nın, Beyşehir, i
Yorumlar
Haber Yazılımı