Haber Detayı
03 Ağustos 2015 - Pazartesi 21:49 Bu haber 6764 kez okundu
 
Beyşehir Yeni Devlet Hastanesine Kavuşuyor
BEYŞEHİR – Beyşehir ilçesine yeni kazandırılacak devlet hastanesinin 38 milyon liraya mal olacağı belirtildi.
Siyaset Haberi
Beyşehir Yeni Devlet Hastanesine Kavuşuyor

BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Beyşehir’de ilçe halkının bir süredir merakla beklediği yeni devlet hastanesinin ihale edildiğini belirterek, “Hastanemizin ihale süreci tamamlandı. 150 yataklı olacak yeni hastane binası ihalesi 38 milyon 840 bin liralık bedelle İntim İnşaat Firmasında kalmıştır. Firma tarafından iş bitim süresi 600 gün olarak belirlenmiştir”dedi.
       İhalenin ardından sözleşmelerin imzalandığını vurgulayan Şenol, “Önümüzdeki günlerde yer teslimi gerçekleştirilerek inşaat süreci başlamış olacaktır. Bölgemize ve ilçemize hayırlı olsun. Bu hizmetin gerçekleşmesinde emeği geçen Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyorum”dedi.
       Şenol, AK Parti olarak Beyşehir’e hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek, şunları kaydetti: “ 2002 yılından bugüne kadar AK Parti olarak Beyşehir’imize hep hizmet etme gayreti içerisinde olduk. AK Parti iktidarı ile ilçemizin kangren haline dönüşmüş problemlerini çözmeye devam ediyoruz. İktidarımızda, Beyşehir’e ne söz verdiysek hepsini yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bizler bu şehrin evlatlarıyız. Bizler bu şehrin gelişmesi ve bu şehirde yaşayan hemşerilerimizin eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal yaşam alanlarına kadar tüm kamu hizmetlerinden daha iyi standartlarda faydalanmaları için yatırımlarımıza devam etmekteyiz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, –, Beyşehir, ilçesine, yeni, kazandırılacak, devlet, hastanesinin, 38,
Yorumlar
Haber Yazılımı