Haber Detayı
17 Kasım 2016 - Perşembe 09:51 Bu haber 4561 kez okundu
 
Beyşehir'de 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi
BEYŞEHİR - Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Beyşehir Yurt Müdürlüğü'nde "15 Temmuz milli direnişi unutmadık, unutturmayacağız" temalı fotoğraf sergisi açıldı.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

BEYŞEHİR - KYK Beyşehir Öğrenci Yurt Müdürü Mustafa Songül, serginin açılışında yaptığı konuşmada, serginin bir hafta süreyle açık kalacağını belirterek, "Erkek yurdumuzdaki serginin ardından kız yurdumuzda da aynı sergiyi açacağız"dedi.

15 Temmuz gecesi, demokrasiye, ülkenin birliğine,milletin birliğine bütünlüğüne hain bir darbe girişimi yapıldığını vurgulayan Songül, şunları kaydetti:

"Millet olarak bu hain darbe girişimine karşı 79 milyon olarak tek yürek olduk. 81 ilimizin, 919 ilçemizin meydanlarında nasıl demokrasiye sahip çıkıldığını hep berabar gösterdik Bu fotoğraf sergisiyle neler olduğunu hatırlamak, her zaman uyanık olmayı bilincimizde yaşatmayı hedefliyoruz. bu fotoğraflarla anılarımızı, 15 Temuz gecesini bir kez  daha hatırlayacağız. Bu anlamda o gece şehadet şerbetini içen aziz kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise şükranlarımızı sunarak acil şifalar diliyoruz."

Sergide, 15 Temmuz gecesini hatırlatan 40 fotoğrafın yükseköğrenim gören öğrencileri için görücüye çıkarıldığı belirtildi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Kredi, Yurtlar, Kurumu, (KYK), Beyşehir, Yurt, Müdürlüğünde, "15, Te
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Beyşehir'de 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi
Yorumlar
Haber Yazılımı