Haber Detayı
02 Kasım 2016 - Çarşamba 09:20 Bu haber 5466 kez okundu
 
Beyşehir'de Evde Bakım Hizmeti Verilen Aileye Doğum Günü Süprizi
BEYŞEHİR - Beyşehir’de evde bakım hizmeti verilen aileye, personel tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.
Yaşam Haberi
Beyşehir'de Evde Bakım Hizmeti Verilen Aileye Doğum Günü Süprizi

BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediyesi’nin evde bakım hizmetlerinden yararlanan felç hastası  Hatice Ünal, kızının doğum gününü evlerine sürpriz ziyaret gerçekleştiren evde bakım hizmetleri ekibiyle birlikte kutladı.

Beyşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri Birimi Sorumlusu Halil Uslu ve birim çalışanları, Yeni Mahalle’de ikamet eden ve evde bakım hizmeti verilen felç hastası Hatice Ünal’ın evinin kapısını bu kez 11 yaşındaki kızının doğum günü kutlaması için çaldı.

Kapı açılınca Evde bakım hizmetleri ekibini karşısında ellerinde yaş pasta ve sürpriz hediyelerle birlikte gören anne Ünal, ekibe bu sürpriz ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Üzerinde “iyi ki doğdun Gülnur” yazılı pastayı kız arkadaşıyla birlikte kesen 11 yaşındaki Gülnur ise, doğum gününü  sürpriz armağanlarla  gelerek  kutlayan evde bakım hizmetleri ekibine teşekkür etti.

Evde bakım hizmetleri verilen Hatice Ünal ise, genç yaşta felç hastası kalmasının ardından ev işleri yapamaz duruma geldiğini belirterek, Beyşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri’nin bu konuda imdadına yetiştiğini söyledi. Belediye’nin AK Masa birimine evde bakım hizmetlerinden yararlanmak için başvuruda bulunduktan sonra evine gelen evde bakım birimi görevlilerinin, yaptığı inceleme ve araştırmanın ardından evde bakım hizmeti vermeye başladığını anlatan Ünal, verilen hizmetten çok memnun olduğunu dile getirdi. Ünal, uzun zamandır bu hizmeti aldığını ve birim çalışanlarının kendisiyle çok yakından ilgilendiğini belirterek, “Geliyorlar evimi siliyor, süpürüyorlar. Perde, halı  ve camlarımız da dahil olmak üzere temizlik gereken evimizin her köşesinde onları görebiliyoruz. Her şeyimizle yakından ilgileniyorlar.  Başta Belediye Başkanımız Murat Özaltun olmak üzere  birim çalışanlarımıza verdiği bu güzel hizmetten dolayı çok teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Kızımın doğum gününü düşünerek böyle bir sürpriz yaptığınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Kızımı da bizleri de çok mutlu ettiniz” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir’de, evde, bakım, hizmeti, verilen, aileye, personel, tarafı
Yorumlar
Haber Yazılımı