Haber Detayı
23 Aralık 2016 - Cuma 08:47 Bu haber 6610 kez okundu
 
Beyşehir'de Kaybedeni Olmayan Yarışma Düzenlendi
BEYŞEHİR - Beyşehir Anadolu Gençlik Derneği Beyşehir Şubesi tarafından ilçemizde "Ortaokul ve Liseli Gençler Efendimizin İzinde" yarışması düzenlendi.
Eğitim-Kültür Haberi
Beyşehir'de Kaybedeni Olmayan Yarışma Düzenlendi

BEYŞEHİR - Anadolu Gençlik Derneği Beyşehir Şubesi tarafından ilçemizde "Ortaokul ve Liseli Gençler Efendimizin İzinde" yarışması düzenlendi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan, AGD Beyşehir Şube Başkanı Hasan Uzun: " Derneğimizin Türkiye geneli yaklaşık 400000 başvuru ile yapmış olduğu Siyer-i Nebi yarışmasını biz de eş zamanlı olarak Beyşehir ilçemizde yaptık. Gençlerimiz, Efendimizin hayatıyla hemhal olsun, onun ahlakıyla ahlaklansın diye Ortaokullar ve Liseler kategorisinde ayrı ayrı olmak üzere belirlediğimiz kitaplardan sınav yaptık. Elhamdülillah çok güzel bir ilgi oldu, hemen hemen tüm okullarımızdan başvuru aldık. Beyşehir ilçe merkezimizin dışında bazı mahalle ve kasabalarımızı da sınav merkezi olarak seçerek buralarda da sınavımızı gerçekleştirdik. İnşallah Beyşehirimizde derece yapan öğrencilerimize Çeyrek altın ve Çanakkale gezisi hediye edeceğiz. Ayrıca Konya'da ve Türkiye'de dereceye giren öğrencilerimize de ödülleri verilecek. Rabbim bu çalışmamızı inşallah hayırlara vesile kılacaktır" şeklinde konuştu.

Anadolu Gençlik Derneği Beyşehir Şubesi olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Uzun, "Gençlerle haftalık sohbetler yapıyoruz, ortaokul öğrencilerimizle ahlak dersleri yapıyoruz.İnşallah yine ortaokul öğrencilerimizle ara tatil döneminde kış etkinlikleri yapacağız. Önce ahlak ve maneviyat diyen bir nesil  yetiştirilmesine katkıda bulunma kaygısıyla çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gençlerimize, açmış olduğumuz  lokalimizde sosyal faaliyet imkanları da sunuyoruz. Rabbim, imanlı gençlik için gayret eden tüm kurum ve kuruluşlarımızın yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Anadolu, Gençlik, Derneği, Beyşehir, Şubesi, tarafından, i
Yorumlar
Haber Yazılımı