Haber Detayı
19 Şubat 2024 - Pazartesi 13:07 Bu haber 52489 kez okundu
 
Beyşehirli Genç Yetenek Meşe, TFF 2. Liginde Top Koşturacak
BEYŞEHİR - Beyşehir’in altyapıdan yetiştirdiği isimlerden 17 yaşındaki Mustafa Emir Meşe, TFF 2.lig kulüplerinden Karaman Futbol Kulübü’nde A takımda top koşturacak.
Spor Haberi
Beyşehirli Genç Yetenek Meşe, TFF 2. Liginde Top Koşturacak

BEYŞEHİR - Beyşehir’in altyapıdan yetiştirdiği isimlerden 17 yaşındaki Mustafa Emir Meşe, TFF 2.lig kulüplerinden Karaman Futbol Kulübü’nde A takımda top koşturacak.

Karaman Futbol Kulübü altyapıdan yetişen futbolcuların sayısını her sezon artırıyor.

Kulüpte son olarak Beyşehirli futbolcu Mustafa Emir Meşe ile birlikte altyapıdan gelen 3 oyuncu ile profesyonel sözleşme imzalandı.

Bayrakçı Karaman FK Tesisleri’nde yapılan imza töreniyle profesyonel mukaveleye imza atan Beyşehir’in yetiştirdiği genç yeteneklerden Mustafa Emir Meşe bu sezon A takımında top koşturmaya başlayacak.

Kulüp Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz, Kulüp Müdürü Hüseyin Zenginoğlu ve Altyapı Koordinatörü Halil Alkan’ın hazır bulunduğu törende, genç yetenekler attıkları imzayla profesyonelliğe geçiş yaptılar.

Altyapı Koordinatörü Halil Alkan Karaman Futbol Kulübü altyapısı olarak en verimli dönemi yaşadıklarını söyledi.

Genç oyuncular adına çok mutlu olduğunu kaydeden Alkan, "Karaman Futbol Kulübü altyapısında yetiştirdiği genç yeteneklerle U17 Bölgesel Ligi’ne katılıp başarılı olan futbolcuları ile profesyonel sözleşmeye imza atıyor. Son yıllarda altyapıdan yetiştirdiğimiz futbolcu sayısı da bölgesel liglere katılım sağladıkça her geçen sezon artıyor ve artmaya devam edecek. Bugün de Yunus Emre Delikbaş, Muhammet Talha Demir, Mustafa Emir Meşe ve İbrahim Orhan Güven ile 2028 yılına kadar profesyonel sözleşme yaptık. Gözlerinden de anlaşılacağı üzere genç yeteneklerimiz hayatlarındaki en mutlu anlardan birini yaşıyorlar" diye konuştu.

 Kulüp Başkan Yardımcısı Ramazan Aygündüz ise amaçlarının altyapıdan daha fazla ismi profesyonel yapabilmek olduğuna değinerek, bu yönde çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

MUSTAFA EMİR MEŞE KİMDİR?

Beyşehir Gençlik Spor Kulübü’nde ilk filiz lisansı çıkan 17 yaşındaki yetenekli futbolcu, 8 yaşında katıldığı kulüpte 10-12 yaşları arasında 3 yıl boyunca lisanslı olarak top koşturduktan sonra Konyaspor altyapısına dahil oldu.

Bir yıl Konyaspor ve 1 yıl da 1922 Konyaspor’da oynadıktan Karaman Lisesi’nde öğrenimini sürdürmeye başlayan Meşe, Karaman FK altyapısında futbol yaşamını sürdürmeye devam etti.

Yetenekli sol ayak, defans oyuncusu, iyi çalışması ve emeklerinin karşılığını ise son olarak A takıma yükselerek almayı başardı.

Beyşehir Gençlik Spor Kulübü antrenörü Yakup Ayvaz, yetenekli öğrencisi Mustafa Meşe’nin kulübe ilk geldiği günleri daha dün gibi hatırladığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Futbol aşığı bir çocuktu. Bizim 2007 grubu yetenekli bir gruptu ve Mustafa da bunların en iyilerindendi. Konyaspor altyapı seçmelerine götürdüğümüzde hemen dikkatli üzerine çekti. Konuştuğumuz birkaç hocamız 2. ve 3.liglerde çok rahat oynayabilecek kapasitede bir yetenek olduğunu söyledi. Aslında o günlerden belliydi Mustafa’nın bu günleri göreceği. Biz de her zaman sporcumuzun arkasında durduk. Gerek okul kayıtlarında, gerek takım seçmelerinde bizzat yanındaydık. Ama burada Mustafa’nın bize karşı vefalı olması, sözümüzden çıkmaması ve ailesi başta babası Cengiz Meşe, bize ve Mustafa’ya çok destek oldu. Bu, sadece tek başına gelinecek bir durum değil tabii ki. Hep birlikte bu işi başarmanın gururunu yaşıyoruz. Sporcumuzu her zaman daha iyi liglerde görmeyi temenni ediyoruz. İnşallah başaracak dirayet ve yetenek kendisinde fazlasıyla mevcuttur.”

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Beyşehirli, Genç, Yetenek, Meşe,, TFF, 2., Liginde, Top, Koşturacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı