Haber Detayı
03 Ağustos 2019 - Cumartesi 18:17 Bu haber 7909 kez okundu
 
Bisikletçilerden Huğlu İçin Anlamlı Pankart
BEYŞEHİR - Beyşehir'de düzenlenen bisiklet yarışlarının tamamlanmasının ardından sporcular, “Türkiye’mizin gururu Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ve Huğlu halkına geçmiş olsun” yazılı pankart açtı.
Spor Haberi
Bisikletçilerden Huğlu İçin Anlamlı Pankart

BEYŞEHİR - Beyşehir'de düzenlenen bisiklet yarışlarının tamamlanmasının ardından sporcular, “Türkiye’mizin gururu Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi ve Huğlu halkına geçmiş olsun” yazılı pankart açtı.

Beyşehir’de, bu yıl 15’incisi düzenlenen Uluslararası Göl Festivali kapsamında “Beyşehir Göl Festivali Bisiklet Yarışları” gerçekleştirildi.

Yarışlarda, Konya’da faaliyet gösteren farklı bisiklet kulüplerine mensup sporcular birinci gelebilmek için  kilometrelerce pedal çevirdi.

Yarışların yıldızlar kategorisindeki ilk etabında Beyşehir-Huğlu etabı koşuldu. Gençler ve Yıldız B kategorisinde yarışan bisikletçiler 34 kilometrelik Huğlu etabını tamamladıktan sonra yerleşim merkezinin meydanında, geçtiğimiz günlerde silah fabrikasında çıkan yangın dolayısıyla, “Türkiye’mizin gururu Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’ne ve Huğlu halkına geçmiş olsun” yazılı pankart açtı.

Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi Başkanı Naci Tanık, bisikletçilere açtıkları pankarttan dolayı teşekkür ederek, “Bizim sıkıntılı dönemimizde Belediyemizin düzenlediği festival etkinlikleri kapsamında böyle bir sürprizle karşılaşmak, böyle bir yarışın olması, bölgemiz ve bizler için ciddi manada bir moral ve motive kaynağı oldu. Belediyemize, bisiklet takımlarımıza ve federasyonumuza bu üzüntülü günümüzde bizlere geçmiş olsun dilekleriyle pankart açmak suretiyle moral kaynağı olmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bisiklet yarışlarının ikinci etabında ise Yıldız A kategorisindeki bisikletçiler şehir içi kriteryum koşusunu gerçekleştirdi. Yarışların gençler kategorisinde Çatalhüyük Çumra Belediyespor Kulübü’nden Yusuf İrgin 54.01’lik zamanlama ile birinci gelirken, aynı kulüpten Cemal Selçuk ikinci, Taşkent Spor Kulübü’nden ise Fatih Deniz üçüncü oldu.

Yıldız B kategorisinde ise Çatalhüyük Çumra Belediyespor’dan Ramazan Yılmaz 56.50’lik zamanla birinci oldu. Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Atilla Solakgil ikinci olurken aynı kulüpten Ömer Güzeloğlu ise yarışı üçüncü olarak tamamladı.

Yarışlarda, yıldız  A kategorisinde Taşkentspor Kulübü’nden Osman Çelik 41.44’lük zamanla yarışı tamamlayarak birinci olurken, aynı kulüpten Muhamet Çevik ikinci, Çatalhöyük Çumra Belediyespor Kulübü’nden Hasan Engin ise üçüncü oldu.

Yarışmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde sporculara madalya, kupa ve ödülleri Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz, Beyşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Yağcıoğlu ile diğer protokol mensupları tarafından verildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Bisikletçilerden, Huğlu, İçin, Anlamlı, Pankart,
Yorumlar
Haber Yazılımı