Haber Detayı
27 Ocak 2017 - Cuma 10:35 Bu haber 6209 kez okundu
 
CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Şenönder’den Başkan Özaltun’a Nezaket Ziyareti
BEYŞEHİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkan Yardımcısı Ahmet Refik Şenönder, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.
Siyaset Haberi
CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Şenönder’den Başkan Özaltun’a Nezaket Ziyareti

BEYŞEHİR - Şenönder, beraberindeki CHP İlçe Sekreteri Yunus Aslan, CHP Beyşehir İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt ve Başkan Yardımcısı Mehmet Demir’le birlikte Başkan Özaltun’u ziyaret etti.

       Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, CHP’li konuklarına Beyşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Özaltun bölgeye hizmet üretirken toplumun her kesiminin talep ve düşüncelerini almaya büyük özen gösterdiklerini belirterek, karşı görüşteki her türlü düşünce ve eleştiriye de saygı gösterip dinlediklerini söyledi. Bu anlamda, farklı siyasi partilerin mensuplarıyla da sürekli istişare edip görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Özaltun, her konuda farklı görüş ve düşüncelerin  mutlaka olacağını, önemli olanın bunun demokratif platformlarında karşılıklı saygı çerçevesinde dile getirilmesi olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP, Konya, İl, Başkan, Yardımcısı, Şenönder’den, Başkan, Özaltun’a, Nezaket, Ziyareti,
Yorumlar
Haber Yazılımı