Haber Detayı
04 Ekim 2020 - Pazar 17:32 Bu haber 6416 kez okundu
 
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış Beyşehir'de
AK Parti 24.Dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış Konya’nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.
Güncel Haberi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış Beyşehir'de

AK Parti 24.Dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış Konya’nın Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Akış’ın Beyşehir’de ilk ziyaret adresi Beyşehir Kaymakamlığı oldu. Akış, kendisine eşlik eden AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Recep Elkin ve beraberindeki partililerle birlikte Kaymakam Yusuf Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Akış daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Akış, bir süre önce göreve başlayan ve kendisini makamında kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken’e “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Akış daha sonra Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Kendir  ve tüm sağlık çalışanlarına pandemi sürecinde gösterdiği özverili çalışmalarından ve bölgeye sağlık alanındaki  katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Akış, daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Burada partililerle biraraya gelerek istişarede bulunan Akış, yaptığı konuşmada, ilçe kongresinde başkanlığa seçilen Recep Elkin ve görev yapacağı yeni yönetim kurulu üyelerini kutlayarak, “Kongremiz hayırlı olsun. Başta başkanımız olmak üzere onun nezdinde tüm teşkilatımızı tebrik ediyorum.Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin.Yeni dönemde hepinize başarılar diliyorum.”dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Recep Elkin ise, Akış’ın ilçe teşkilatını ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti 24.Dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız olarak hemşerimiz Sayın Mustafa Akış’a teşkilatımıza ve Beyşehir’e verdiği hizmetlerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah daha nice nice beraber olarak Beyşehir’imiz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Milletvekilimizin zaten eskiden yaptığı hizmetler aşikardır. Aynı şekilde, aynı tempoda, durmadan, yorulmadan hep birlikte teşkilatımızla, bölge milletvekilimiz olan AK Parti Konya Milletvekilimiz Gülay Samancı Hanımefendi ve Cumhurbaşkanımız Başdanışmanı Sayın Mustafa Akış’la birlikte en güzel hizmetleri yerine getirmeye devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, daha sonra Beyşehir’in av tüfeği  üretim merkezlerinden Huğlu ve Üzümlü mahallelerini ziyaret etti.

Huğlu’da Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi’ni ziyaret eden ve kooperatifin yeni silah fabrikasını gezen Akış, Kooperatif Başkanı Naci Tanık’tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Akış, daha sonra Akdaş Silah Makine Fabrikası’nda Genel Müdür  Selim Akdaş’la birlikte yeni fabrika sahasını ziyaret etti.

Akış, Huğlu’da kahvehaneleri de ziyaret ederek mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Mustafa Akış’ın son ziyaret durağı ise  Üzümlü Mahallesi oldu. Üzümlü’de yerleşim merkezine kazandırılan Üzümlü Savunma Sanayi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni gezen Akış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk’tan okulla ilgili bilgiler aldı.

Akış, Üzümlü Mahallesi’nde av tüfeği sektörü temsilcileriyle de biraraya gelerek kendisine aktarılan sektörün sorunlarını da dinledi.

Akış daha sonra kahvehane ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Akış, ata ocağı Üzümlü’de kabir ziyareti de gerçekleştirdi. Yerleşim merkezinde bir süre önce vefat eden Üzümlülü işadamı Kral Av Silah Sanayi kurucusu ve sahibi Nevzat Sütçü ile yakını Celal Özaba’yı mezarları başında ziyaret eden Akış, dua etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Cumhurbaşkanı, Başdanışmanı, Akış, Beyşehir'de,
Yorumlar
Haber Yazılımı