Haber Detayı
06 Mart 2018 - Salı 08:49 Bu haber 4835 kez okundu
 
Doğaseverler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İçin Yürüdü
BEYŞEHİR - Beyşehir'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, yöresel kültür ve doğa gezisi düzenlendi.
Yaşam Haberi
Doğaseverler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü İçin Yürüdü

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediyesi evsahipliğinde Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesindeki Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından düzenlenen yöresel kültür ve doğa gezisine doğaseverler yoğun ilgi gösterdi.

       Beyşehir’in yanısıra Derebucak ilçesinin de doğal güzelliklerinin yer aldığı bazı mekanları ziyaret eden doğaseverler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de açtıkları pankartla kutladı.

       Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlenen bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerin yörenin zengin doğal güzelliklerinin tanıtımına önemli katkılar sağladığını söyledi. Kültür  ve doğa gezisine Beyşehir’in yanısıra, ilçe dışından da katılan doğaseverlerin yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Özaltun, bu tür etkinliklerin bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte artarak devam edeceğini söyledi.

      Özaltun, geziye katılan doğaseverlerin Beyşehir’in Adaköy Mahallesi’ndeki tarihi su değirmeni ve pınar baraj göletini, Akçabelen Gülen Deresi’ni, Derebucak ilçesindeki doğal güzelliklerden Düden şelalesi ile Ali Kesiği bölgesini, Pınarbaşı Mahallesi’nde ise mağara ve çatma evleri ziyaret ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Doğaseverler,, 8, Mart, Dünya, Kadınlar, Günü, İçin, Yürüdü,
Yorumlar
Haber Yazılımı