Haber Detayı
05 Mart 2018 - Pazartesi 15:37 Bu haber 8622 kez okundu
 
Özaltun, Hizmete Başlayan Yeni Devlet Hastanesini Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, taşınma işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugünden itibaren ilçeye hizmet vermeye başlayan Beyşehir’in Yeni Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Sağlık Haberi
Özaltun, Hizmete Başlayan Yeni Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Belediye Başkanı Özaltun, kendisine eşlik eden belediye meclis üyeleri ve AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri ile birlikte Esentepe Mahallesi’nde hasta kabul etmeye başlayan Yeni Devlet Hastanesi hizmet binasını ziyaret etti.

     Özaltun, poliklinikleri ve çeşitli birimleri gezerken hastalara ve çalışan personele karanfil uzatarak, yeni hastanenin ilçeye ve bölgeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

       Hastalara “geçmiş olsun” dileğinde bulunan ve çalışanlara da kolaylık dileyerek bir süre sohbet eden Özaltun, hastanenin açılması münasebetiyle “hayırlı olsun” temennisinde bulunmak amacıyla  ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Allah’ım yeni hastanemizi ilçemize hayırlı uğurlu etsin. Tabi ‘kimseyi düşürmesin’ diyoruz ama Allah yokluğunu da göstermesin. Otel konseptinde bir hastane oldu. Özellikle şunu söylüyoruz; Türkiye genelinde ilçeler bazında en büyük yatırım kalemli bir devlet hastanesi ilçemize kazandırıldı. Bu anlamda, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, emeği geçen, sebep olan herkese ilçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Beyşehir Belediyesi olarak da, hastanemizin hemen karşısında 36 yataklı bir hasta konukevini inşa ederek yeni hastanemizin devreye girmesi ile birlikte aynı tarihte faaliyete geçirmenin sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Özaltun, daha sonra Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Sıtkı Küçükbuzcu ile hastane yöneticilerini de makamında ziyaret ederek, karanfil uzattı ve yeni hastanenin sağlık anlamında ilçede çok  önemli ve hayırlı hizmetler getireceğine inandığını belirtti.

       Özaltun, Yeni Devlet Hastanesi’nin Beyşehir’de hizmete girmesinin ardından ulaşım ve lojistik destek konusunda her türlü katkı ve destek için Belediye’nin tüm birimleriyle seferber olduğunu da dile getirerek, “Ulaşım konusunda Belediyemize ait bir otobüsümüz, ilçe merkezinden yeni hastanemize kadar bir süre ücretsiz olarak taşıma ve ring  hizmeti verecek. Ayrıca, hastane kantini faaliyete geçinceye kadar da Beyşehir Belediyesi Sosyal Hizmet ve İkram Aracımız hastane bahçemizde gelen hastalarımız ile çalışanlarımıza ücretsiz çay ikramı yapmaya başladı. Ulaşım ve lojistik destek konusunda bizden ne talep ediliyorsa,  yerine getirmeye inşallah devam edeceğiz” dedi.

        Özaltun, Yeni Devlet Hastanesi önünden geçecek olan çevre yolunun ihale edildiğini de vurgulayarak, önümüzdeki günlerde ihaleyi üstlenen firma tarafından çalışmaların başlatılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun,, Hizmete, Başlayan, Yeni, Devlet, Hastanesini, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı