Haber Detayı
07 Nisan 2021 - Çarşamba 12:02 Bu haber 3638 kez okundu
 
Elkin: “Gölümüz bizim göz bebeğimizdir”
BEYŞEHİR - Ak Parti Beyşehir ilçe başkanı Recep Elkin, reğülatör kapaklarının açılması ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.
Güncel Haberi
Elkin: “Gölümüz bizim göz bebeğimizdir”

BEYŞEHİR - Ak Parti Beyşehir ilçe başkanı Recep Elkin, reğülatör kapaklarının açılması ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Elkin açıklamasında; "Kısa bir süre önce yapılan görüşmeler ve taleplerimiz doğrultusunda kapatılan Konya Ovası Sulama Kanalı Regülatör Kapaklarının tekrar açılması hepimizi derinden üzmüştür.

Fakat İlçemiz hassasiyet ve menfaatleri ile ilgili her konuda olduğu gibi bu konuda da yılmadan gerekli görüşmeleri yineleyerek önceki görüşmelerde mutabık olunan tarımsal faaliyetlerin başlama ve sulama sezonu olarak alışılagelmiş döneme kadar kapakların kapatılması, Çiftçimizin ve tarımsal ihtiyaçların gerekliliği doğrultusunda açılması hususunda olur verilmiştir.

Gölümüzün ekolojik dengesi bozulmadan, yasal sınırlarla belirlenmiş olan 1.122,40 Kot seviyesinin altına inmemek kaidesi ile Tarımsal faaliyetlerin devamlılığının sağlanabilmesi açısından siz değerli hemşerilerimizindi duyarlı ve anlayışlı olacağı konusunda en ufak bir endişemiz bulunmamaktadır. Gölümüz; ilçemizin ve ülkemizin doğal bir zenginliği göz bebeğimizdir, çiftçimiz ise yarınların teminatı kıymetlimizdir. Gölümüzü de,  çiftçimizi de tehlikeye düşürmeden hassas dengeleri gözeterek en değerli ihtiyaç kaynağımız olan suyumuzun verimli kullanılması hususunda desteğini bizlerden esirgemeyen Bölge Milletvekilimiz Sn. Gülay Samancı Hanımefendiye , Valimiz Sn. Vahdettin Özkan Beyefendi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ederim“ şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Elkin:, “Gölümüz, bizim, göz, bebeğimizdir”,
Yorumlar
Haber Yazılımı