Haber Detayı
14 Nisan 2024 - Pazar 23:15 Bu haber 17634 kez okundu
 
Emekliye Ayrılan Emniyet Müdürü Muğdatoğlu Beyşehir’e Veda Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir’in 2.Sınıf Emniyet Müdürü Muğdatoğlu, Beyşehir’de yaklaşık 4,5 ay devam eden mesaisinin ardından emeklilik kararı aldı.
Güncel Haberi
Emekliye Ayrılan Emniyet Müdürü Muğdatoğlu Beyşehir’e Veda Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir’in 2.Sınıf Emniyet Müdürü Muğdatoğlu, Beyşehir’de yaklaşık 4,5 ay devam eden  mesaisinin ardından emeklilik kararı aldı.

Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak da görev yapan Muğdatoğlu, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü olarak görevini yürütürken teşkilatta yaşanan değişimle son olarak Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmıştı.

Muğdatoğlu, kısa süreli görev yapmasına rağmen ilçede başarıyla sonuçlanan bir çok operasyon ve çalışmaya imza atmasıyla tanınan bir isim olmuştu.

Beyşehir’in 2.Sınıf Emniyet Müdürü Muğdatoğlu, Beyşehir’de yaklaşık 4,5 ay devam eden mesaisinin ardından emekliliğe ayrıldı. Muğdatoğlu, kısa süreli de olsa Beyşehir gibi güzel  ve huzur dolu bir ilçede teşkilat mensubu olarak görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Muğdatoğlu’nun emekliye ayrılmasının ardından Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Komiser Hannan Demir vekalet etmeye başladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Emekliye, Ayrılan, Emniyet, Müdürü, Muğdatoğlu, Beyşehir’e, Veda, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı