Haber Detayı
18 Mart 2022 - Cuma 14:45 Bu haber 3621 kez okundu
 
Erdem Projesi Kapsamında “Siyer Dersliği” Açıldı
Meram İlçesi Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu ve Kızılay Konya Şubesi işbirliğiyle yürütülen kan bağışı kampanyasının yanı sıra, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli Erdem-Destek 2021 programı kapsamında tefriş edilen Siyer Dersliğinin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Eğitim-Kültür Haberi
Erdem Projesi Kapsamında “Siyer Dersliği” Açıldı

Meram İlçesi Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu ve Kızılay Konya Şubesi işbirliğiyle yürütülen kan bağışı kampanyası kapsamında öğrenci velileri kampanyaya destek vererek kan bağışında bulundu. Etkinlikte ayrıca, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli Erdem-Destek 2021 programı kapsamında tefriş edilen Siyer Dersliğinin açılışı da gerçekleştirildi. 

Kan bağışı kampanyasının yanı sıra İslam Peygamberi Hz. Muhammed'in hayatını, şahsiyetini, tebliğ faaliyetlerini, siyasi ve askeri mücadelelerinin ders konusu olarak anlatılacağı dersliğin açılış etkinliğine; Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Memur-Sen İl Başkanı Nazif Karlıer, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, Önder İmam Hatipler Derneği Konya Başkanı Arif Bağcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ömer Kılıç, Yücel Yücel, Eğitim Bir-Sen İl Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Koçaker, Aziz Anik, Vedat Ay, Ömer Faruk Balki, Eğitim Bir-Sen Meram İlçe Başkanı Ayhan Hatipoğlu, Eğitim Bir-Sen Karatay İlçe Başkanı İbrahim Temel, Kızılay yetkilileri, Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinden okul müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Abdullah Yılmaz, kan bağışı kampanyasına destek veren öğrenci velilerine ve açılışa katılan yetkililere katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Erdem, Projesi, Kapsamında, “Siyer, Dersliği”, Açıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı