Haber Detayı
18 Mart 2022 - Cuma 14:48 Bu haber 4500 kez okundu
 
Başkan Bayındır, Aile Danışmanlık Birimine Ziyaret Etti
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, belediye bünyesinde açılan Aile Danışmanlık Hizmetleri Birimini ziyaret etti.
Yaşam Haberi
Başkan Bayındır, Aile Danışmanlık Birimine Ziyaret Etti

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, belediye bünyesinde açılan Aile Danışmanlık Hizmetleri Birimini ziyaret etti.

Eski belediye binasının 3’üncü katında hizmet veren birimi ziyaret eden Başkan Bayındır ve beraberindekiler birime eklenen yeni hizmetler konusunda bilgi aldı. Aile Danışmanlık Birimindeki Evde Bakım Hizmetleri bölümünün görev yapan personellerinin gönüllülük esasına göre mesai yaptığının altını çizen Başkan Bayındır, birimde çalışan tüm personele gönüllere dokunan bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Bayındır, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı zaten bu hizmeti veriyor. Bizde belediye olarak aile danışmanımız Zeynep Sayın Başoğlu kızımız olmak üzere ilçemizde bulunan en ufağından en büyüğüne tüm hemşehrilerimizin evlerinin temizliğine kadar bu ulvi görevi sürdürüyoruz. Çünkü bir gün hepimiz hasta ve muhtaç olabiliriz. Aynı şekilde kadınlara özel olarak imamımız bayan cenazelerinin yıkanmasıyla görevlendirdik. Belediyemizin Aile Danışmanlık Hizmetleri Birimine ve mahalle muhtarlarına ulaşarak bu hizmeti alabilirsiniz. Bu birimdeki personellerimiz tevazularını kaybetmeden, gönüllere girerek çalışacaklar. Çünkü yapayalnız kalmış insanlarımız var bunlara sahip çıkmak hem imanımızın hem de milletimizin karakterinin gereğidir.

Birimimizde aile danışmanlığı ve birçok psikolojik destek hizmetleri yer alıyor. Personellerimiz her zaman hastalarımızın yanında oldular. Bu duvarlara yazılan yazılar yediden yetmişe halka bir mesajdır. Her adım attığımız yerdeki gönüllere dokunmak boynumuzun borcudur. Bu göreve gelmişsek gereğini yapmakta boynumuzun borcudur. Bu hizmeti veren aile danışmanlık birimi personelimize ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

Başkan Bayındır, Belediyenin evde bakım hizmetlerinde daha önceki yıllarda görev yapan ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Gülay Bircan’ı da anarak şunları ekledi; “burada Gülay kızımı rahmetle anmak istiyorum. O bu vazifeyi şerefle ifa ediyor ve daima sıkıntısı olanın yanında oluyordu. Ben onun ve onun gibi nice hizmet neferlerinin cennete gideceğini inanıyorum. Yakınlarına ise tekrar başsağlığı diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Başkan, Bayındır,, Aile, Danışmanlık, Birimine, Ziyaret, Etti,
Yorumlar
Haber Yazılımı