Haber Detayı
22 Kasım 2016 - Salı 09:05 Bu haber 5164 kez okundu
 
Fen Lisesine 200 Kişilik Yurt ve Spor Salonu
BEYŞEHİR - Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi 200 kişilik yurt binası ve spor salonuna kavuşuyor.
Eğitim-Kültür Haberi
Fen Lisesine 200 Kişilik Yurt ve Spor Salonu

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, okul binasının hemen yanıbaşında yapım çalışmaları devam eden yurt binası ve spor salonu inşaat alanında incelemede bulundu. Fetullah Bayır Fen Lisesi Müdürü Bilal Alperen’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’in eğitim kadrosu ve başarısıyla ilçenin en gözde okullarından birisi olan Fen Lisesi’nin yakın zaman içerisinde eksikliği hissedilen yurt binası ve spor salonuna kavuşacağını söyledi.

Beyşehir’deki Fen Lisesi’ne ilçe dışından da öğrenciler geldiğini vurgulayan Özaltun, bu öğrencilerle ailelerinin Beyşehir’i tercihinde konaklayacak bir yurt binası ve sosyal alanlarının bulunmasının çok etkili olduğunu dile getirdi. Lisenin yurt binası ve spor salonu ihtiyacının giderilmesi ile bu okulun daha çok tercih edilir bir noktaya geleceğini anlatan Özaltun, “Fetullah Bayır Fen Lisemiz zaten Türkiye genelinde başarısıyla emsali okullar arasında üst noktalarda. Bundan sonraki süreçte yeni kazanımlarıyla başarı çıtasının daha da üst seviyelere çıkacağına inanıyoruz. Bu anlamda da İlçe Milli Eğitim Müürlüğümüze, okul müdürümüze ve eğitim kadrosuna çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Beyşehir Belediyesi olarak da gerek sosyal alanların yapılması, gerekse sosyal aktivitelerin daha da üst noktalara çıkması konusunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve bünyesindeki eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini aktaran Özaltun, “Devletimiz burada 200 kişilik bir öğrenci yurdu ve spor salonu yapılması için yaklaşık 5 milyon liralık bir yatırımı okulumuza ve ilçemize kazandırıyor. Çocuklarımız burada denize nazır bir yerde eğitim görüyor. İnşallah, buradan çok başarılı öğrenciler mezun olarak ülkemizin değişik yerlerinde bu vatana, millete en güzel hizmetleri vereceklerdir. Bu yurt binası ve spor salonunun hayata geçirilmesinde katkı ve destek sunan, emeği geçen başta AK Parti Konya Milletvekilimiz Mehmet Babaoğlu olmak üzere, devletimizin ilgili kurumlarındaki tüm isimlere ilçem halkı olarak ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Fetullah, Bayır, Fen, Lisesi, 200, kişilik, yurt, binası,
Diğer Fotoğraflar
Diğer fotoğrafları büyük görüntülemek için üzerini tıklayın.
Fen Lisesine 200 Kişilik Yurt ve Spor Salonu
Yorumlar
Haber Yazılımı