Haber Detayı
17 Şubat 2017 - Cuma 09:17 Bu haber 5438 kez okundu
 
Fotoğraf Severler “Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi”nde Buluştu
BEYŞEHİR - Konyalı ve Antalyalı fotoğraf severler, Beyşehir'de düzenlenen “yaşamdan kareler” konulu fotoğraf gösterisi ve söyleşisi etkinliğinde buluştu.
Eğitim-Kültür Haberi
Fotoğraf Severler “Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi”nde Buluştu

BEYŞEHİR - Beyşehir Kültür Turizm Derneği tarafından Beyşehir Milli Parklar Ziyaretçi Tanıtım Ofisi’nde gerçekleştirilen fotoğraf gösterisi ve söyleşisi etkinliğine, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, Beyşehir Milli Parklar Şefi Mehmet Şener, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, akademisyenler, fotoğraf ve fotoğraf sanatına ilgi duyan çok sayıda fotoğraf sever ve fotoğrafçı katıldı.

Etkinlikte Beyşehir Gölü’nde balıkçılık mesleğini icra ederken, aynı zamanda amatör olarak fotoğrafçılık yapan İbrahim Erdoğan’ın eserlerinden oluşan fotoğraf gösterisi izlendi. Erdoğan, slayt gösterisinin ardından gerçekleşen söyleşi bölümünde sunumunu yaparken, yöneltilen soruları da cevaplandırdı. Sonrasında Erdoğan’a günün anısına hediye ve belgesi takdim edildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, ilkini düzenledikleri etkinlikte fotoğrafa dair her şeyin konuşulduğunu belirterek, “Etkinliğimize ilçemizde yaşayan ve fotoğrafın duayeni olan ve Beyşehir Fotoğraf Kulübü’nden çok sayıda isim katıldı. KOMEK ve BEYFOT üyelerinin yanısıra  Konya ve Antalya’nın Manavgat ilçesinden gelen fotoğraf severler de aramızdaydı. Dernek üyelerimize ve katılımlarından dolayı herkese, ayrıca bizlere ofis kapılarını açan Milli Parklar yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. Etkinliğimizde bir balıkçının amatör fotoğraf tutkusunu her yönüyle görme ve izleme imkanı bulduk. İlk etkinliğimizde katılımcılarımızdan olumlu tepkiler aldık, bu bizi çok mutlu etti, inşallah bu çalışmalarımızın devamı gelecek” dedi.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Fotoğraf, Severler, “Fotoğraf, Gösterisi, ve, Söyleşisi”nde, Buluştu,
Yorumlar
Haber Yazılımı