Haber Detayı
20 Şubat 2020 - Perşembe 14:16 Bu haber 6316 kez okundu
 
Gülol’dan sanayi esnafına teşekkür
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkan Vekili Ümit Gülol, sanayi sitesinde yapılan temizlik çalışmalarına yardım eden esnafa teşekkür etti.
Yaşam Haberi
Gülol’dan sanayi esnafına teşekkür

BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkan Vekili Ümit Gülol, sanayi sitesinde yapılan temizlik çalışmalarına yardım eden esnafa teşekkür etti.

Başkan Adil Bayındır'ın talimatıyla temizlik çalışmaları yapılan sanayi sitesinde çalışmalar sona erdi. Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Hamidiye Mahallesinde bulunan Beyşehir Sanayi Sitesinde iş makineleri ve çevre temizlik personelinin katılımıyla yapılan çevre düzenleme ve temizlik çalışmasında sona gelindi.

Sanayi esnafının Hurda araçların kaldırılmasında ve temizlenmesinde gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Gülol, “Üreten insan çalışan insan her zaman toprağımızın lokomotifidir. Sanayici esnaf kardeşlerimiz daha temiz ve rahat bir alanda çalışsın, gelen müşterileri arabalarını daha rahat park etsin. Bu sayede esnafımız kazansın.” şeklinde konuştu.

Beyşehir Belediyesi zabıta ekiplerinden teşekkür

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü sanayi esnaflarına, zabıta memurlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Hamidiye Mahallesinde bulunan Beyşehir Sanayi Sitesinde iş makineleri ve çevre temizlik personelinin katılımıyla yapılan çevre düzenleme ve temizlik çalışmasında zabıta ekiplerine yardımcı olan sanayi esnafına teşekkür eden Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve ekipleri bu duyarlı davranışı takdir etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Gülol’dan, sanayi, esnafına, teşekkür,
Yorumlar
Haber Yazılımı