Haber Detayı
02 Aralık 2019 - Pazartesi 17:40 Bu haber 6920 kez okundu
 
Huğlu sevindi, Beyşehir üzüldü
BEYŞEHİR - Deplasmanda Bozkır’ı yenen Huğluspor zirvenin ortağı olurken, Anadolu Kartalspor’a 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada 3-2 mağlup olan Beyşehir Belediyespor’da alınan yenilgi büyük üzüntü yarattı
Spor Haberi
Huğlu sevindi, Beyşehir üzüldü

BEYŞEHİR - Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren ilçe temsilcilerimizden Huğluspor deplasmanda karşılaştığı 8’inci haftaya lider olarak giren Bozkır G.Birliği’ni kendi sahasında 2-1 mağlup ederek liderlik koltuğundan ederken, Beyşehir Belediyespor ise evinde konuk ettiği Anadolu Kartalspor’a 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada son dakikalarda yediği golle 3-2 mağlup oldu.

Huğluspor, haftaya lider olarak giren Bozkır G.Birliği’ne konuk oldu. İlk yarısı golsüz olarak kapanan karşılaşmanın ikinci yarısında yediği golle rakibine karşı 1-0 yenik duruma düşen Huğluspor, bu gole Yunus Erdoğan ve Tahir Durmaz’ın attığı gollerle cevap verdi. Huğluspor, bu gollerle müsabakadan 2-1 galip ayrılmasını bildi ve puanını 17’ye yükselterek, 18 puanlı lider Anadolu Kartalspor’un 1 puan gerisinde puan cetvelinde ikinci sıraya yerleşti. Huğluspor’da zorlu bir deplasmanın ardından elde edilen zorlu galibiyet büyük bir mutluluğa yol açtı ve sarı siyahlılar zirvenin de en iddialı ekiplerinden birisi haline geldi.

MARTI 2-0’LIK SONUCU KORUYAMADI

75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda Anadolu Kartalspor’u misafir eden ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ise 8’inci haftada rakibi karşısında tüm taraftarlarını üzen talihsiz bir yenilgi aldı.

İlk devre 10 ve 14.dakikada Alper’in peş peşe kazandırdığı gollerle bir anda 2-0 galip duruma yükselen mavi-beyazlılar, ilk yarının son dakikalarında Talha’nın attığı gole mani olamayınca müsabakanın ilk 45 dakikalık bölümü 2-1 olarak neticelendi.

Sağanak yağış altında oynanan müsabakanın ikinci yarısında rakip oyuncu Cem’in attığı golle skor 2-2 olarak eşitlenirken, karşılaşmanın son dakikalarında gelen gol ise rakip takıma deplasmanda galibiyeti getirdi. Beyşehir Belediyespor 2-Anadolu Kartalspor 3.

Beyşehir deplasmanında altın değerinde 3 puan bulan Anadolu Kartalspor, elde ettiği bu galibiyetle grupta yeniden liderliğe yükseldi.

Öte yandan, B Grubu’nda hafta sonu oynanan diğer karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Ülkümspor Gençlik 11-Yunakspor 0, Y.Doğanhisar 3-Taşkentspor 5, Monivaspor 3-Seydişehir Gücü 3.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Huğlu, sevindi,, Beyşehir, üzüldü,
Yorumlar
Haber Yazılımı