Haber Detayı
25 Kasım 2019 - Pazartesi 18:50 Bu haber 4239 kez okundu
 
Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’in Ankara temasları
HÜYÜK - Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’in temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da bazı kamu kurumlarını ziyaret ettiği bildirildi.
Bölgeden Haberi
Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’in Ankara temasları

HÜYÜK - Hüyük İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’in temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da bazı kamu kurumlarını ziyaret ettiği bildirildi.

Başkent gezisinin ardından dönüşünde gerçekleştirdiği ziyaretlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Çiğdem, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz’la makamında biraraya gelerek sinemaya dönük bir proje sunduklarını belirtti. Çiğdem, “Hüyük ilçemiz, Konya merkezine 90 kilometre mesafede ve kırsal bir bölgedir. Sık sık gerçekleştirdiğimiz okul gezilerimizde gençlerimizle konuşuyoruz, henüz sinemayla tanışmamış gençlerimizi görünce konuyu projeye döküp dezavantajlı grupta yer alan bin 500 gencimizi sinemayla buluşturmak için Genel Müdürlüğümüze sunduk. Genel Müdürümüz sağolsun destek vereceğini ifade ederek bizleri mutlu etmiştir.Bu anlamda, Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Aksoy, Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Misbah Demircan ve Konya milletvekilimiz Sayın Gülay Samancı  Hanımefendi’ye ve Genel Müdürümüz Sayın Erkin Yılmaz ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çiğdem, başkentte AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı’nın da eşlik ettiği ziyarette ise Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Opr.Dr.Orhan Koç ve Genel Müdür Yardımcısı Faik Yıldırım’la biraraya gelerek, Hüyük ilçesine yönelik hayata geçirilen projelerden dolayı teşekkür ettiklerini, ardından  Hüyük Belediyesi’ne devrolan belde belediyelerinden kalma sorunlar ile ilgili olarak istişarelerde bulunmak üzere Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürü Prof.Dr.Cumali Kınacı’yı da ziyaret ederek Hüyük’e davet ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük, Belediye, Başkanı, Mehmet, Çiğdem’in, Ankara, temasları,
Yorumlar
Haber Yazılımı