Haber Detayı
11 Nisan 2022 - Pazartesi 10:38 Bu haber 4487 kez okundu
 
Hüyük’te Son Dakika Gelen Sevinç Çok Büyük!
HÜYÜK - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda kümede kalma mücadelesi veren iki takımı karşı karşıya getiren Hüyük ilçesindeki kritik müsabakada gülen taraf evsahibi ekip Hüyük Belediyesi Gençlikspor oldu.
- Haberi
Hüyük’te Son Dakika Gelen Sevinç Çok Büyük!

HÜYÜK - Konya 1.Amatör Küme A Grubu’nda kümede kalma mücadelesi veren iki takımı karşı karşıya getiren Hüyük ilçesindeki kritik müsabakada gülen taraf evsahibi ekip Hüyük Belediyesi Gençlikspor oldu.

Puan cetvelinde 10 puanla 4’üncü sırada yer alan Seydişehir Gücü’nü konuk eden 5'inci sıradaki Hüyük Belediyesi Gençlikspor, ilk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmada rakibini son dakikada gelen penaltı golüyle 3-2 mağlup ederek küme düşmekten son anda kurtuldu.

BERABERLİK DE YETERLİ GELMİYORDU...

Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada kümede kalmak için mutlak galibiyet parolası ile maça başlayan Hüyük Belediyesi Gençlikspor, rakibini 90 dakikalık zorlu mücadelenin sonunda güçlükle de olsa yenmeyi başardı.

Hüyük ekibinin gollerini Osman ve son gol penaltıdan olmak üzere Furkan Yıldırım (2) kaydetti.

Hüyük Belediyesi Gençlikspor bu sonuçla elde ettiği üç puanla puanını 12’ye yükseltip kümede kalmayı başarırken, 10 puanda kalan Seydişehir Gücü puan cetvelinde son üç takım içerisinde yer alarak 2.Amatör Küme’ye düşen üçüncü takım oldu.

Hüyük Belediyesi Gençlikspor’un son dakikalarda gelen penaltı golüyle zorlu rakibini yenerek ligde kalmayı başarması camiada büyük sevinçle karşılandı.

Teknik heyet, futbolcular ve yönetim galibiyeti ve ligde kalma başarısını müsabaka sonrasında büyük bir coşku içerisinde sahada taraftarlarıyla birlikte kutladı.

"BİZİM ÇOCUKLAR BAŞARDI..."

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de, Hüyük Belediyesi Gençlikspor’u elde ettiği galibiyet ve ligde kalmasından dolayı tebrik etti.

Hüyük Belediyesi Gençlikspor Kulübü Başkanı Ali Serdar Uzal ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaşadıkları sevinci dile getirdi.

Uzal, "Sezona başladığımız zaman yapılan tüm olumsuz yorum ve görüşlere rağmen inanan, çalışan ve en sonunda tüm dinamikleri 1. Amatör kümede kalmayı başaran hocamızı tüm takımımızı tebrik ediyorum.

Bu süreçte kısıtlı imkanlara rağmen her koşulda yanımızda olan, en büyük destekçiler Hüyük kaymakamı sayın Hasan Çimer Bey’e, Belediye Başkanımız Mehmet Çiğdem Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Kemal Ateş Bey’e, yönetim kurulu üyelerimize, destek veren 23 mahalle muhtarlarımıza,

desteğini hep yanımızda hissettiğimiz tüm taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.”ifadelerine yer verdi.

KAVAS'TAN TEK KELİMEYLE: "HAMDOLSUN"

Öte yandan, takımının ligde kalma başarısını göstermesinde önemli paya sahip olan isimlerden Hüyük Belediyesi Gençlikspor antrenörü Mustafa Kavas da maçtan sonra yaptığı paylaşımda yaşadığı galibiyet ve kümede kalma sevincini tek kelimeye sığdırıp "hamdolsun" sözüyle dile getirdi.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Hüyük’te, Son, Dakika, Gelen, Sevinç, Çok, Büyük!,
Yorumlar
Haber Yazılımı