Haber Detayı
05 Eylül 2021 - Pazar 17:37 Bu haber 3243 kez okundu
 
İlçeler basın buluşması Konya'da gerçekleştirildi
"İlçeler basın buluşması"nın ilk ayağında Beyşehir, Seydişehir, Akşehir, Ilgın, Kadınhanı, Bozkır ve Sarayönü ile Yunak ilçelerimizde görev yapan ve basın sektörüne emek veren basın mensupları Konya'da buluşturdu.
Eğitim-Kültür Haberi
İlçeler basın buluşması Konya'da gerçekleştirildi

Konya Büyükşehir Belediyemiz, "ilçeler basın buluşması"nın ilk ayağında Beyşehir, Seydişehir, Akşehir, Ilgın, Kadınhanı, Bozkır ve Sarayönü ile Yunak ilçelerimizde görev yapan ve basın sektörüne emek veren basın mensublarını Konya'da buluşturdu.

İki gün süreli bu buluşmada Konyamızın önemli değerlerinden Sille, tropikal kelebekler vadisi, Konya Bilim Merkezi gezilerinin yanısıra Mevlana Türbesi'ni de toplu olarak ziyaretler gerçekleştirildi.

Ayrıca, basın buluşması programında Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasında Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Sayın Sefa Özdemir ve SÜ İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Radyo ve Televizyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Selman Selim Akyüz tarafından; basın sektörünün sorunları ve çözüm önerileri üzerinde sunumlar yapılırken, çözüm önerileri üzerinde de değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: İlçeler, basın, buluşması, Konya'da, gerçekleştirildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı