Haber Detayı
11 Aralık 2019 - Çarşamba 16:41 Bu haber 5080 kez okundu
 
Kadın şurasında Hüyük tanıtıldı
HÜYÜK - Ankara’da düzenlenen kadın şurasında açılan stantta Hüyük ilçesinin de her yönüyle tanıtıldığı belirtildi.
Bölgeden Haberi
Kadın şurasında Hüyük tanıtıldı

HÜYÜK - Ankara’da düzenlenen kadın şurasında açılan stantta Hüyük ilçesinin de her yönüyle tanıtıldığı belirtildi.

AK Parti’nin geleneksel hale getirdiği “Yerel Yönetimlerde Kadın Şurası”  bugün  ziyaretçilerine kapısını açtı.  Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleştirilen ve şehirlerin de tanıtıldığı şuraya yerel yönetimler de açtıkları stantlarla iştirak etti.

AK Partili belediyelerin, sıfır atık ve çevreye duyarlı sivil toplum kuruluşları ile bazı bakanlıkların da stantlarının yer aldığı kadın şurasında Hüyük Belediyesi de Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan stantta yerini alarak  başkentte Hüyük ilçesini tanıtma imkanı buldu.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, kadın şurası kapsamında kurdukları stantın ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördüğünü dile getirerek, Belediye olarak bu tür şura, fuar ve organizasyonlara katılarak Hüyük yöresini her yönüyle tanıtmanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

Şurada Konya Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu stantta, Hüyük ilçesi ile yöresel ürünler ve lezzetleri tanıtma fırsatı da bulduklarını anlatan Çiğdem, “Aralık ayında Organik Hüyük Çileği organizasyonda kuşkusuz öne çıkan tatlardandı. İlçemizin tanınılırlığı ve tanıtımı adına bu tip organizasyonlara katılıp yöremizi ve yöresel ürünlerimizi tanıtarak ilçemizin marka değerini yükseltmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ankara’da Hüyük ilçemizin gelişimi adına hem ilgili bakanlıklarda projelerimizin takibini yapıyoruz. Hem de vakit buldukça bu tip organizasyonlara katılan ekip arkadaşlarımıza destek vermek amacıyla standımızda tanıtıma katılıyoruz. İnşallah bizim hedefimiz ilçemizi bir adım  daha ileriye taşıma gayretidir. Bize bu yolda destek veren, emeği geçen Başta Cumhurbaşkanımız, İl Başkanım Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Konya Milletvekilim Gülay Samancı olmak üzere tüm milletvekillerimize, tüm emek verenlere teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Kadın, şurasında, Hüyük, tanıtıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı