Haber Detayı
30 Temmuz 2020 - Perşembe 15:12 Bu haber 4396 kez okundu
 
Karaburun Plajında İlaçlama Ve Dezenfekte Çalışmaları
BEYŞEHİR - Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'ndeki Karaburun Plajında Beyşehir Belediyesi tarafından ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıldı.
Yaşam Haberi
Karaburun Plajında İlaçlama Ve Dezenfekte Çalışmaları

BEYŞEHİR - Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'ndeki Karaburun Plajında Beyşehir Belediyesi tarafından ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Beyşehir Belediyesi Karaburun Plajı'nda geçtiğimiz hafta başlayan çalışmalar, bu hafta da devam etti. Plajdaki masa, sandalye ve şezlongların mesafelerini düzenleyen Belediye ekipleri, aynı zamanda hummalı bir şekilde ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Beyşehir’de İç Anadolu’nun en büyük plajı haline getirilen Karaburun’da Kurban Bayramı sonrası iç turizmin hareketlenmesini bekleyen Beyşehir Belediyesi, vatandaşlara sağlık ve hijyen kurallarını göz önünde bulundurarak hizmet vermek için çalışmalarına başladı. Sosyal mesafe kurallarına uyacak şekilde masa sandalye aralıkları, şezlong aralıkları ölçülü şekilde sıralandı.

Ekipler bayram öncesi çalışmaları hızlandırarak, sosyal mesafe kapsamında şezlong aralığını 2 metre olarak hazır hale getirirken masa, sandalye ve şezlong sayıları da yoğunluk olmayacak şekilde hazırlandı. Aynı zamanda plajda temizlik çalışmaları da aralıksız sürdürülüyor. Masaları, sandalyeleri, şezlongları, büfenin camlarını ve yerleri dezenfektan kullanarak temizleyen ekipler, ilaçlama çalışmalarını da yapıyor.

Belediyenin plajını ve dezenfekte çalışmalarını beğenen Almanya’dan gelen Özlem Dayan, “Aileler buraya gönül rahatlığıyla gelebilirler ve çocuklarıyla birlikte güzel zaman geçirebilirler. Buralara kadar dezenfeksiyon yapılması şaşırtıcı ve güzel bu kadar beklemiyordum. Ben Antalya ile buranın arasında çok fazla bir farkta görmüyorum. Gerçekten ben Antalya da tatil yapmak istemiştim. Burayı görünce tamamen kararımı değiştirdim çocuklarımla bundan sonra kalan iznimi burada kullanacağım” dedi.

İzmir’den gelen Barış Çağlar ise pandemi kurallarına ve tedbirlerine dikkat edildiğinin altını çizerek, Yaptıkları uygulamayı ben az önce gördüm gayet güzel bir uygulama, burada sürekli olarak anons yapılıyor sosyal mesafeyle ilgili olarak gayet güzel bir çalışma olduğunu söyledi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Karaburun, Plajında, İlaçlama, Ve, Dezenfekte, Çalışmaları,
Yorumlar
Haber Yazılımı