Haber Detayı
23 Haziran 2015 - Salı 11:17 Bu haber 17866 kez okundu
 
Kickboks'ta Beyşehir'in Gururu oldular.
BEYŞEHİR - Sevinç Kardeşler Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Şampiyonası için Konya’da düzenlenen ön eleme maçlarından birincilikle döndü.
Spor Haberi
Kickboks'ta Beyşehir'in Gururu oldular.

BEYŞEHİR - 22-29 Temmuz 2015 tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan Türkiye Kickboks şampiyonası öncesi Konya bölge Kickboks seçme müsabakalarına, Beyşehir’imizi temsil eden Sevinç Kardeşler Gençlik ve Spor Kulübü seçmelerde 8 birincilik, 2 ikincilik ve 8 tane üçüncülük alarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılarına bir yenisini daha ekledi.
        Şampiyonada Konya bölgesinden 13 kulüp ve toplamda 190 sporcu katıldı. İlçemiz adına şampiyonada yer alan kickboks takımımız yüzümüzü bir kez daha güldürerek Konya’da bu sporda ne kadar başarılı olduğumuzu bir kez daha gösterdi.
        Antrenör Ömer Sevinç kazanılan bu başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sporcularımızı günden güne daha iyiye götürüyoruz. Birlikte azimle ve sabırla sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Türkiye şampiyonasında da birincilik alarak Beyşehir’imizin adını herkese duyurmak istiyoruz. Sporcularımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.
       Şampiyonada birinci olan sporcular, 37 kg Cebrail Büyükboğa, 42 kg Hacer Kara 47 kg Enes Sevinç, 60 kg Şeyma İyiel, 69 kg Aydın İbelek, 69 kg (yıldızlar) Ahmet Büyükboğa, 63 kg Mustafa Nadi Önal ve 60 kg Batuhan Gönülkırmaz.
        2. Olan sporcular; 46 kg Nazife Çörtük, 55 kg Diğdem Tosun
        3. Olan sporcular; +47 kg minikler Mehmet Değer, 57 Kg Mehmet Duvarcı, 57 Kg Ahmet Selman Çınar, 47 Kg Hüseyin Kalay, 57 kg (Yıldız) Ali Arıkan +69 kg İsmail Kırat +6 kg Hasan Basri Gülmez, 42 kg Emre Kunduracı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , Sevinç, Kardeşler, Gençlik, Spor, Kulübü, Türkiye, Şampiyonası, için
Yorumlar
Haber Yazılımı