Haber Detayı
30 Ocak 2019 - Çarşamba 14:07 Bu haber 7643 kez okundu
 
Konya Teknik Üniversitesi Kampüs Alanı İncelendi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Teknik Üniversitesi için öğrencilerin daha rahat ulaşabilecekleri, sosyal yaşam alanlarına sahip kampüs alanı için incelemelerde bulundu.
Eğitim-Kültür Haberi
Konya Teknik Üniversitesi Kampüs Alanı İncelendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Konya Teknik Üniversitesi Kampüsü olarak planlanan alanlarda incelemelerde bulunarak fikir alışverişinde bulundu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Teknik Üniversitesi’nin Konya için büyük bir kazanım olduğunu belirterek, öğrencilerin daha güzel imkanlarla geleceğe hazırlanmalarına katkı sağlamak için hükümetin, yerel yönetimlerin ve üniversitelerin her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi.

Konya Teknik Üniversitesi için öğrencilerin daha rahat ulaşabilecekleri, sosyal yaşam alanlarına sahip kampüs alanı için incelemeler yaptıklarını kaydeden Altay, üniversitenin Konya’ya kazandırılması ve sonrasındaki destekleri nedeniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya ve Konya milletvekillerine teşekkür etti.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Konya, Teknik, Üniversitesi, Kampüs, Alanı, İncelendi,
Yorumlar
Haber Yazılımı