Haber Detayı
19 Ekim 2017 - Perşembe 09:19 Bu haber 5820 kez okundu
 
Lider Beyşehir Belediyespor’da Gözler Karapınar’a Çevrildi
BEYŞEHİR - Süper Grup Bey’i ilçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor’da gözler, hafta sonu Karapınar’da oynanacak olan Karapınar Belediyespor maçına çevrildi. Mavi-beyazlılarda, son iki haftada ortaya konulan güzel futbol ve elde edilen 6 puanın sevinci yaşanıyor.
Spor Haberi
Lider Beyşehir Belediyespor’da Gözler Karapınar’a Çevrildi

BEYŞEHİR - Konya Amatör Küme Süper Grup’ta lige iyi bir başlangıç yaparak iç ve dış sahada peş peşe elde ettiği galibiyetle 6 puan toplayan ve en yakın rakibinin 2 puan önünde liderliğini sürdüren Beyşehir Belediyespor, ligin 3’üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Karapınar Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

        75’inci Yıl Cumhuriyet Stadı’nda antrenör Özcan Sert nezaretinde sürdürülen antrenmanlar, Cuma gününe kadar devam edecek.

         Antrenör Sert, yaptığı açıklamada, Beyşehir’de oynanan ve 1-0 lehlerine sonuçlanan Selçuklu Belediyespor maçına da değinirken, oyuncularının 90 dakika boyunca etkili bir savunma sergileyerek rakibe gol fırsatı vermediklerine dikkat çekerek, “Attığımız golden sonra rakip takım çok adamla üzerimize gelmeye başladı ama biz de savunmada gerekli önlemleri alarak kalemiz önünde etkili olmalarının önüne geçtik. Savunmamız da gerçekten müsabakalarda bizlere güven veriyor, göz dolduruyor” dedi.

        Ligde amaçlarının üst sıralar olduğunu ve her maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını dile getiren antrenör Sert, “Bu sezon, takımımızı ligde hak ettiği yere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlarımız, yönetimimiz bizlere inansın lütfen ve verdikleri bu desteği hiç esirgemesinler. Onların da katkı ve desteğiyle inşallah bu sezon da ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.İnşallah, her geçen maç daha iyiye gideceğimize ve daha iyi neticeler alarak rakiplerimizin korkulu rüyası haline geleceğimizi düşünüyoruz.Karapınar maçında da hedefimiz, inşallah 3 puan olacak” dedi.

TEKNİK HEYET VE YÖNETİM DİLLENDİRMİYOR AMA FUTBOLCULAR “ŞAMPİYONLUK” DİYOR…

        Bu arada, Selçuklu Belediyespor galibiyetinde en büyük paya sahip olan golün sahibi isim olan Oğuzhan Gümüşhan da, yaptığı değerlendirmede, “İki aydır çok sıkı çalışıyoruz. Hedefimizi biz aslında şampiyon olarak belirledik ama bunu çok dillendirmiyoruz. Son müsabakaya da hepimiz inanarak çıktık, galip geleceğimizi biliyorduk. Arkadaşlarımla birlikte çok iyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum.İnşallah ligde, attığım bu gollerin devamı gelecek.”diye konuşurken, takım kaptanı Alper Karademir ise şöyle konuştu:  “Bizi bu önemli maçta yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey olmak üzere tüm ilçe yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İki aydır müthiş bir enerjiyle çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını da alıyoruz. Seydişehir deplasmanından sonra zorlu bir rakiple karşılaştık. Ama üç puanı  elde eden taraf olduk. Allah izin verirse, Beyşehir Belediyespor’un hedefi her zaman olduğu gibi bu yıl da şampiyonluktur. Allah’tan bir kaza ve bela olmadığı sürece biz bu şampiyonluğu elde edeceğimize yürekten inanıyoruz.” 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Lider, Beyşehir, Belediyespor’da, Gözler, Karapınar’a, Çevrildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı