Haber Detayı
26 Aralık 2014 - Cuma 10:58 Bu haber 4763 kez okundu
 
Mahalle Temsilcileriyle Buluştular
BEYŞEHİR - AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongre sonrası 67 mahalle temsilcisi ile tanışma ve istişare toplantısı gerçekletirdi.
Siyaset Haberi
Mahalle Temsilcileriyle Buluştular

BEYŞEHİR - AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri; AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatının 67 mahalle temsilcisi ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.
         Beyşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanı Murat Özaltun; mahalle temsilcilerine Beyşehir Belediyesinin 9 aylık çalışmaları hakkında bilgi vererek, mahalle temsilcilerinden gelen sorunları dinledi. Bu tür toplantılara önem verdiğini belirten Özaltun; “ 9 ay gibi kısa sürede çok verimli hizmetler yaptık inşallah önümüzde ki süreçte daha güzel hizmetleri ilçemize kavuşturacağız. Bu tür istişare toplantılarımızı sürekli hale getirerek sizlerle fikir alışverişinde bulunacağız” dedi.
         AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol ise, İlçe teşkilatının yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mustafa Şenol konuşmasında, “AK Parti’miz iktidarı süresince ilçemize çok önemli hizmetler kazandırmıştır. Bu hizmetleri asla unutmayınız bugün birileri AK Parti Beyşehir’e ne yaptı diyerek olumsuz bir algı oluşturmaya çalışmaktadır. Bu tür söylemlere ve tahriklere kapılmadan, yaşadığınız mahallelerde vatandaşlarımıza yapılan hizmetleri en iyi şekilde anlatınız. Sizlerle sürekli olarak bu tür buluşmaları gerçekleştireceğiz. Yaşadığınız mahallelerin sorunları bize ve Belediyemize doğrudan aktarabileceksiniz. Bizlerde ivedilikle bunlara çözüm üreteceğiz. Önümüzde çok önemli bir genel seçim süreci başlayacaktır. Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimler için tüm hazırlıklarımızı yaptık, inşallah hep birlikte her zaman olduğu gibi en iyi şekilde çalışarak Beyşehir’de yine ve yeniden AK Parti’mize en güzel desteği vereceğiz. Özellikle bu seçimde hemşerimiz Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na yakışır bir oyla partimizin oy çıtasını daha da yükseğe çıkartacağız. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla 27 Aralık Cumartesi günü Konya İl Teşkilatımızın 5. Olağan kongresi gerçekleştirilecektir. Siz değerli temsilcilerimizi ve tüm Beyşehirli hemşerilerimizi AK Parti Konya İl Teşkilatı 5. Olağan Kongresine bekliyorum” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BEYŞEHİR, , AK, Parti, Beyşehir, İlçe, Teşkilatı, 5, Olağan, Kongre, sonrası, 67
Yorumlar
Haber Yazılımı