Haber Detayı
29 Kasım 2019 - Cuma 11:16 Bu haber 6157 kez okundu
 
Martı, Anadolu Kartalı'nı ağırlayacak
BEYŞEHİR - İlçe temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor kendi sahasında, Huğluspor ise deplasmanda üç puan arayacak
Spor Haberi
Martı, Anadolu Kartalı'nı ağırlayacak

BEYŞEHİR - İlçe temsilcilerimizden Beyşehir Belediyespor kendi sahasında, Huğluspor ise deplasmanda üç puan arayacak...

MARTILAR, ANADOLU KARTAL’INI KONUK EDİYOR

Konya 1.Amatör Küme B Grubu’nda lig mücadelesi devam ediyor.

İlçe temsilcimiz Beyşehir Belediyespor Futbol Takımı, ligin 8’inci haftasına dahil müsabakada kendi saha ve seyircisi önünde puan cetvelinde averajla ikinci sırada yer alan Anadolu Kartalspor’u konuk edecek.

Mavi-beyazlılar, 75’inci Yıl Cumhuriyet Stadyumu’nda 1 Aralık Pazar günü saat 13.00’te başlayacak müsabakanın hazırlıklarını hafta içerisinde gerçekleştirdiği sıkı idman programlarıyla sürdürüyor.

Beyşehir Belediyespor, bugünkü yapacağı son antrenmanın ardından istirahate çekilerek maç saatini beklemeye başlayacak. Zorlu karşılaşmada hedefin yine her zaman olduğu gibi üç puan olduğu belirtildi.

Beyşehir Belediyespor Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, mavi-beyazlı formaya gönül veren taraftarlara çağrı yapılarak bu zorlu ve kritik müsabakada her zaman olduğu gibi yine takıma sahip çıkıp yalnız bırakmamaları istendi; “Unutma sen yoksan, bir eksiğiz” hatırlatmasında bulunuldu.

Beyşehir Belediyespor Kulübü Başkanı ve ilçe Belediye Başkanımız Adil Bayındır da yaptığı açıklamada, Beyşehir’in temsilcileri Beyşehir Belediyespor ile Huğluspor Futbol Takımları’na hafta sonu yapacakları müsabakalarda başarı dileğinde bulundu.

Öte yandan, aynı grupta zirve mücadelesi veren bir başka ilçe temsilcimiz olan Huğluspor da hafta sonu Bozkır deplasmanında Bozkır G.Birliği ile karşı karşıya gelecek.

B Grubu’nda haftanın diğer müsabakalarının programı ise şöyle:

Ülküm Gençlik-Yunakspor, Monivaspor-Seydişehir Gücü, Yeni Doğanhisar-Taşkentspor.

 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Martı,, Anadolu, Kartalı'nı, ağırlayacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı