Haber Detayı
25 Aralık 2017 - Pazartesi 12:06 Bu haber 18918 kez okundu
 
MHP Beyşehir İlçe Başkanı Duymuş: “Görevimizin başındayız”
BEYŞEHİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyşehir İlçe Başkanlığı görevine atanan Muzaffer Duymuş, oluşturdukları yeni yönetim kurulu ile birlikte göreve yeniden başladıklarını söyledi.
Siyaset Haberi
MHP Beyşehir İlçe Başkanı Duymuş: “Görevimizin başındayız”

BEYŞEHİR - MHP Beyşehir İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine atanan Muzaffer Duymuş, “Bizler liderimizin emrinde, milliyetçi, ülkücü camianın birer ferdi olarak genel merkezimizin bize verdiği Beyşehir İlçe Başkanlığı görevinin bilincinde olarak dimdik ve emin adımlarla yılmadan, yıkılmadan iktidara yürümenin farkındalığında görevimizin başındayız” dedi.

       MHP Genel Merkezi tarafından yapılan atamayla MHP Beyşehir İlçe Başkanlığı görevine yeniden getirilen İlçe Başkanı Duymuş, göreve gelmesinin ardından teşkilat binasında yönetim kurulu üyelerinin ve partililerin de katıldığı, düzenlediği basın toplantısında görevden alınan eski ilçe başkanı Adem Sezen’in talihsiz olarak nitelendirdiği bazı açıklamalarına tepki gösterdi. Duymuş, Sezen’in sözlerinin yersiz ve gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

      Sezen’in il başkanı, kendisi ve yönetimine karşı yönelttiği sözlerin hiçbir dayanaktan yoksun, yanıltıcı ithamlardan oluştuğunu savunan Duymuş, bundan doğan cevap hakkını kullanabilmek için basın açıklaması yapmak durumunda kaldıklarını belirtti.

      Duymuş, Sezen’in basın açıklamasında yanıbaşında yer alan isimler arasında kendi yönetiminden daha önce istifa edenlerin de bulunduğunu öne sürerken bu istifa eden 9 ismi açıkladı ve;  “Bazı yöneticilerinin de başka bir siyasi partiye geçtikleri herkes  tarafından bilinmektedir. Sezen’in yönetimi zaten kendi başkanlığı döneminde istifa etmiştir. Bunun faturasını bize kesmesi ise manidardır. Sayın Sezen bu davaya 30 yılımı vermişim’ diyor. Fakat 2002 yılından önce kendisinin ne ocak, ne de partide kaydı ya da ismi bulunmamaktadır. Zannederim bu 30 yıldan bahsederken bizim bu davadaki geçen yıllarımızı kastediyor olsa gerek ki, sağolsun. Çünkü,’30 yılım var’ derken aldığı tek görevin 2003 yılında yönetim kurulu üyeliği olduğunu, bunun dışında 15 yıldır sadece partide üyeliği dışında hiçbir vazifesinin olmadığını kastetse gerek” dedi. 

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: MHP, Beyşehir, İlçe, Başkanı, Duymuş:, “Görevimizin, başındayız”,
Yorumlar
Haber Yazılımı