Haber Detayı
16 Mart 2017 - Perşembe 08:41 Bu haber 4537 kez okundu
 
Milletvekili Babaoğlu ve Başkan Özaltun'dan ziyaretler
BEYŞEHİR - AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Kaymakamlığı ile Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Güncel Haberi
Milletvekili Babaoğlu ve Başkan Özaltun'dan ziyaretler

BEYŞEHİR - Beyşehir’i ziyaret eden Milletvekili Babaoğlu ve beraberindeki, Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve bazı partililerle birlikte ilk önce Beyşehir Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

“BEYŞEHİR’İN GÜCÜNE GÜÇ KATACAĞINA İNANIYORUZ”

Milletvekili Babaoğlu beraberindekilerle birlikte makamında ziyaret ettiği Kaymakam Muzaffer Şahiner’in göreve yeni başladığını vurgulayarak, “İlçemize ve sizlere yeni görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Beyşehir sizlerle çok daha önemli bir ivme kazanacak.Biz buna inanıyoruz. Sizler gibi değerli kardeşlerimizin, değerli idarecilerimizin Beyşehir’in gücüne güç katacağını, önünü açacağına inanıyoruz inşallah. Beyşehir’le ilgili her hangi bizim yapabileceğimiz ne varsa milletvekilleri olarak hazırız buna. Belediye başkanımız, AK Parti ilçe başkanımız, teşkilatımız iyi bir uyum içerisinde çalışıyoruz iktidar partisinin mensupları olarak. Şu ana kadar Beyşehir’le ilgili olarak bayağı bu birliktelik ruhu önemli kazanımlar elde etmemize neden oldu.

“BEYŞEHİR’DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR”

 Bir yandan Büyükşehir Belediyemizin  büyükşehir kanunu çerçevesinde yaptığı katkılar, Beyşehir Belediyemizin  ve  ondan sonra hükümetimizin bakanlıklarımızın katkıları hepsini düşündüğümüzde hakikaten güzel şeyler oluyor Beyşehir’de. İnşallah sizler bize çok büyük güç katacaksınız. Buna inanıyoruz. Beyşehir bu yönden sizin gibi bir kaymakamımıza kavuştuğumuz için şanslıyız. Arkadaşlarımız dostlarımız hep sizlerin mütevazi kişiliğinizle çok büyük işlere imza attığınızı söylediler sizleri tanıyan dostlar. Biz de mutlu olduk. Beyşehir’de bu tür kendini hizmete adamış, çalışan insanlara faydalı olmaya çalışan insanlara ihtiyacımız var. Onun için tekrar hoş geldiniz, Allah hayırlı mübarek etsin. Bizler de milletvekili olarak hazırız. Beyşehir’in projelerinde, Beyşehir’in eğitim sağlık hangi alanda derseniz o alanlarda çalışmaları birlikte katkı vermeye hazırız inşallah”diye konuştu.

BABAOĞLU’NA SİLAH SEKTÖRÜNE GÖSTERDİĞİ YAKIN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR

Kaymakam Şahiner de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Milletvekili Babaoğlu’na kısa dönem içerisinde Üzümlü ve Huğlu mahallelerindeki silah sektörüne yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür etti, “O gayretinizi, o heyecanınızı görünce gerçekten biz de size karşı mahcup duruma düşmemek için çalışıyoruz. Hakikaten silah sanayisine gösterdiğiniz o yakın ilgi için müteşekkiriz. Yine gençlik spor alanında malumlarınız oldu gençlik merkezi ve diğer konuları çok yakinen takip ettiğinizi biliyoruz. Biz belediye başkanımızla gün aşırı görüşüyoruz. İlçe başkanımız hakeza. Biz de tabi 20 yıldan beri bu işin içinde fiilen bulunuyoruz. Karınca kararınca taş taş üstüne koyabilirsek arkadaşlarla beraber kendimizi bahtiyar ederiz.”şeklinde konuştu.

Başkan Özaltun, Milletvekili Babaoğlu ve İlçe Başkanı Şenol ve partililer, Kaymakamlığın ardından Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Buğra Türker’e de makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Milletvekili, Babaoğlu, ve, Başkan, Özaltun'dan, ziyaretler,
Yorumlar
Haber Yazılımı