Haber Detayı
14 Mart 2017 - Salı 17:47 Bu haber 4631 kez okundu
 
Özaltun, Sağlık Çalışanların Bayramını Kutladı
BEYŞEHİR - Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Beyşehir Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.
Güncel Haberi
Özaltun, Sağlık Çalışanların Bayramını Kutladı

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti Beyşehir İlçe Başkan Vekili Ali Çankaya, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Saygılı, belediye meclis üyeleri ve bazı partililerle birlikte 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında devlet hastanesinde görevli sağlık çalışanlarıyla biraraya geldi.

Başkan Özaltun ve beraberindekilerin ilk ziyaret durağı Hastane Başhekimliği oldu. Burada, Başhekim Yardımcısı Dr.Mehmet Kendir ve kurum müdür ve müdür yardımcılarıyla buluşarak sohbet eden ve  14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ederek birer karanfil hediye eden Özaltun, tüm insanlığa karşı karşılık beklemeden büyük bir özveriyle hizmet eden hekimler ile sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını belirtti. Özaltun, sağlık çalışanlarının toplum katında hayat kurtarma gibi büyük ve ağır bir görev üstlendiğine vurgu yaparak, yeri geldiğinde bu anlamda gecelerini gündüzlerine katarak mesai yaptıklarını kaydetti.

Başkan Özaltun ve beraberindekiler, daha sonra acil servis çalışanları ile uzman hekimleri odalarında ziyaret ederek bayramını kutladı ve birer karanfil uzattı. Özaltun, hekimlere hitaben burada yaptığı konuşmada da, çalışmalarında kolaylıklar diledi ve talepleri olması halinde kurum olarak üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Özaltun, ilçeye kazandırılan sağlık yatırımlarına da değindi. Yeni Devlet Hastanesi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve yakında hastanenin yeni binasına taşınacağını belirten Özaltun, “Yeni hastane binamız ilçe bazında en büyük devlet yatırımı olarak yapıldı. İnşallah hizmete girdiğinde bölge hastanesi niteliğinde ilçemize ve yakın çevremize de sağlık hizmeti verecek” diye konuştu.

Özaltun, hastanede değişik ünitelerde yatan hastaları da bu kapsamda ziyaret ederken, hasta ve hasta yakınlarına çiçek vererek  “geçmiş olsun” dileğinde bulundu, istekleri olup olmadığını sordu.

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun,, Sağlık, Çalışanların, Bayramını, Kutladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı