Haber Detayı
15 Mart 2017 - Çarşamba 09:50 Bu haber 5379 kez okundu
 
Özaltun: Hal içi Pazar Yeri Olarak Kalacak
BEYŞEHİR - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe merkezindeki Pazar yerinde tezgah açan pazarcı esnafıyla buluştu.
Güncel Haberi
Özaltun: Hal içi Pazar Yeri Olarak Kalacak

BEYŞEHİR - Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden AK Parti İlçe Başkan Vekili Ali Çankaya, Kadın Kolları Başkanı Semra Acır, belediye meclis üyeleri ve bazı partililerle birlikte Pazar yerini ziyaret etti.

Hal içinde tezgâh açan pazarcı esnafıyla bir araya gelen “hayırlı işler” dileğinde bulunarak taleplerini dinleyen ve sohbet eden Özaltun, 16 Nisan’da yapılacak referandum sürecinde de destek istedi.

Parti teşkilatı mensupları ile birlikte Pazar yerini gezerek hem esnafla, hem de pazara alışverişe gelen vatandaşlarla buluştuklarını anlatan Özaltun, ”Vatandaşlarımıza diyoruz ki, Hollanda ve onun gibi ülkelere inşallah 16 Nisan’da gereken dersi hep birlikte sandıkta vereceğiz Allah’ın izniyle. Onlar artık ne olduklarını ortaya çıkardılar. Bizi istemiyorlar, ülke olarak bizim büyümemizi istemiyorlar. Demek ki, 16 Nisan’daki sandık onlar için önemli ki, ‘evet’ çıkmasını istemiyorlar. Kim istemiyor Hollanda istemiyor, Almanya istemiyor. Ama görüyoruz ki vatandaşımız ‘biz bunlara gereken dersi sandıkta vereceğiz’ diyor. İşte bu bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

“BURASI PAZAR YERİ OLARAK KALACAK”

Bu arada, bazı pazarcı esnafının Hal içindeki Pazar yerinin başka bir yere kaldırılacağına yönelik söylentiler dolaştığını aktarması üzerine Başkan Özaltun, “Burası Pazar yeri olarak kalacak” dedi. Hal içinde ki Pazar yerinin ilçenin Pazar alanı olduğunun altını çizen Özaltun, “Burada bir düzenleme olur ama, Beyşehir’in Pazar yeri benim dönemimde burası olarak kalacak. Bunu net söylüyorum. Her duyulana inanmayın. Bundan başka bir şey söylemeye gerek var mı? Bizim önemsediğimiz konu ne biliyor musunuz? Biz sizi çok seviyoruz, bizim için çok kıymetlisiniz. Biz burada yeni modernizasyonlar yapacağız. Ama sizler, vatandaşımızın geneli  ‘yok bizler bunu istemeyiz’ derseniz, biz de istemeyiz. Burada şu olabilir, bir süreliğine tadilat nedeniyle başka bir yere kaydırılabilir, sonra tekrar buraya getirilir” diye konuştu. 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: Özaltun:, Hal, içi, Pazar, Yeri, Olarak, Kalacak,
Yorumlar
Haber Yazılımı