Haber Detayı
23 Nisan 2020 - Perşembe 17:06 Bu haber 6030 kez okundu
 
Müzik öğretmeninden 23 Nisan’a özel gitarla balkon konseri
BEYŞEHİR - Beyşehir ilçesinde, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde müzik öğretmeni olarak görev yapan Tayfun Korkmaz’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ikamet ettiği evinin balkonunda gitar çalarak verdiği mini konser, cadde üzerinde ve çevresindeki binalarda oturan vatandaşlara büyük bir coşku yaşattı.
Güncel Haberi
Müzik öğretmeninden 23 Nisan’a özel gitarla balkon konseri

BEYŞEHİR - Beyşehir'de, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nde müzik öğretmeni olarak görev yapan Tayfun Korkmaz’ın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ikamet ettiği evinin balkonunda gitar çalarak verdiği mini konser, cadde üzerinde ve çevresindeki binalarda oturan vatandaşlara büyük bir coşku yaşattı.

Evsat Mahallesi, Orhan Özgür Caddesi üzerindeki bir apartmanın ikinci katına çıkan Korkmaz, balkonunda çaldığı gitarla birlikte  seslendirdiği 23 Nisan, İzmir marşları ile kahramanlık türküleri  ile sevilen şarkılardan oluşan repertuvarı ile cadde üzerinde ikamet ettiği komşu meskenlerde de oturanlarda da büyük beğeni topladı.

Komşuları, müzik öğretmeni Korkmaz’ın uzun süre devam eden konserine  evlerinin balkonlarına ve camlara çıkarak alkışlarla, düet yaparak destek verdi. Bazı bina sakinleri ise konseri cep telefonlarından canlı yayın yaparak kaydederek takipçilerine izlettirdi, kişisel sosyal medya hesaplarında yayımladı.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Müzik, öğretmeninden, 23, Nisan’a, özel, gitarla, balkon, konseri,
Yorumlar
Haber Yazılımı