Haber Detayı
06 Haziran 2020 - Cumartesi 17:20 Bu haber 3796 kez okundu
 
Öğrenci Velilerine Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik faaliyetleri arasında yer alan Bilgehaneler, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde öğrenci ve velilere yönelik psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermeye başladı.
Eğitim-Kültür Haberi
Öğrenci Velilerine Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehaneler’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde öğrenci ve velilere yönelik psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti başladı. Koronavirüsün tüm dünyayla birlikte Türkiye’yi de etkilemesiyle birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşayan her kesimden vatandaşın salgından en az şekilde etkilenmesi amacıyla verdiği hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Bu doğrultuda Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik faaliyetleri arasında yer alan Bilgehaneler, başvuran tüm öğrenci ve velilere yönelik ücretsiz psikolojik danışmanlık ve rehberlik desteği veriyor.

YÜZ YÜZE VE ÇEVRİMİÇİ DESTEK

Bilgehane Koordinasyon Merkezi (BİLKOM) adıyla açılan Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Birimi “Bireysel Psikolojik Danışmanlık”, “Okul Danışmanlığı”, “Aile Danışmanlığı”, “Ergen-Çocuk Psikolojisi” ve “Çift Terapisi” alanlarında yüz yüze veya çevrimiçi olarak destek veriyor. Bilgehane Koordinasyon Merkezi’nden randevular hafta içi (0332) 350 44 55 numaralı hattan alınıyor.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Öğrenci, Velilerine, Psikolojik, Danışmanlık, ve, Rehberlik, Hizmeti,
Yorumlar
Haber Yazılımı