Haber Detayı
12 Mart 2020 - Perşembe 17:03 Bu haber 5342 kez okundu
 
Okullardaki tüm toplu etkinlikler iptal edildi
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında okullardaki tüm sosyal etkinlikler, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) iptal edildi.
Sağlık Haberi
Okullardaki tüm toplu etkinlikler iptal edildi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında okullardaki tüm sosyal etkinlikler, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) iptal edildi. Etkinliklerin kapsamında toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma gibi birçok sosyal etkinlik bulunuyor.

Yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) kapsamında tüm ülkede alınan önlemler hız kesmeden devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tüm okullardaki tüm etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran imzasıyla illere gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verildi: "Bu kapsamda virüsün etkilerinden korunmak amacıyla resmi ve özel okul ve kurumlarda öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılımıyla yapılması planlanan il ve ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma gibi sosyal etkinlikler tedbiren iptal edilmiştir."

Bakanlığın yazısında, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine yapılacak sosyal etkinlik müracaatlarına izin verilmeyeceği ve konuyla ilgili tedbirlerin valiliklerce alınacağı kaydedildi.

Kaynak: (BGRT) - Beyşehir Göl Radyo Televizyonu A.Ş. Editör: BGRT
Etiketler: Okullardaki, tüm, toplu, etkinlikler, iptal, edildi,
Yorumlar
Haber Yazılımı